CHP'NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASOY BİLGİN CHP KOCAELİ İL BAŞKANLIĞINA MI GÖZ DİKTİ?

Siyaset 27.03.2024 - 09:10, Güncelleme: 27.03.2024 - 09:10
 

CHP'NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATASOY BİLGİN CHP KOCAELİ İL BAŞKANLIĞINA MI GÖZ DİKTİ?

KOCAELİ HABERİ
CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiği için CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent sarı'nın, Genel Başkan Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile aralarının pek de iyi olmadığı bilinirken, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu ile çok samimi bir fotoğraf karesi vermişti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’nin adayı Atasoy Bilgin’in Büyükşehir iddiasında olmadığını, il başkan adayı gibi çalıştığını ileri sürdü.. Başkan Tahir Büyükakın dün İzmit Sırrıpaşa Konağında gazeteciler ile bir araya geldi. CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin hakkında da konuşan Başkan Büyükakın “CHP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı, esasen il başkan adayı olarak çalışıyor aslında. Büyükşehir belediye başkanlığı iddiasında değil, İl başkanlığı hesabında çalışan aday hüviyetinde. Bunu kabul etmeyecektir kendisine sorulduğunda. Seçimden sonra il başkan adayı olmak için çalışıyor.” dedi..  
KOCAELİ HABERİ

CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiği için CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent sarı'nın, Genel Başkan Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu ile aralarının pek de iyi olmadığı bilinirken, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu ile çok samimi bir fotoğraf karesi vermişti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP’nin adayı Atasoy Bilgin’in Büyükşehir iddiasında olmadığını, il başkan adayı gibi çalıştığını ileri sürdü..

Başkan Tahir Büyükakın dün İzmit Sırrıpaşa Konağında gazeteciler ile bir araya geldi. CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin hakkında da konuşan Başkan Büyükakın “CHP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı, esasen il başkan adayı olarak çalışıyor aslında. Büyükşehir belediye başkanlığı iddiasında değil, İl başkanlığı hesabında çalışan aday hüviyetinde. Bunu kabul etmeyecektir kendisine sorulduğunda. Seçimden sonra il başkan adayı olmak için çalışıyor.” dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.