CHP'li eski vekil Berhan Şimşek gözaltına alındı

Siyaset 11.06.2024 - 11:36, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:36
 

CHP'li eski vekil Berhan Şimşek gözaltına alındı

KOCAELİ HABERİ
CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, ifade vermeye gitmediği bir dava nedeniyle gözaltına alındı. Şimşek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, ifade vermeye gitmediği bir dava nedeniyle Balıkesir Burhaniye'de kaldığı otelde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Şimşek, sosyal medya hesabından "Burhaniye'den kaldığım otelden gözaltına alındım. Gerekçe:.. Öğreneceğiz" paylaşımında bulundu. Bir davada ifade vermediği için gözaltına alındığı belirtilen Şimşek, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Serbest bırakıldıktan sonra yaptığı paylaşımda, "Dün gece saat 03.00’te göz atına alınma gerekçem, davacı olduğum bir dava. Türkiye’de yargının çalışmadığını söyleyemeyiz . Kırmızı bültenle arananlar villalarda yaşıyor, biz de gece yarısı sindirilmek için gözaltına alınıyoruz! Yaşasın adalet. Duyarlılık gösteren ve arayan dostlara teşekkür ederim" dedi.
KOCAELİ HABERİ

CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, ifade vermeye gitmediği bir dava nedeniyle gözaltına alındı. Şimşek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, ifade vermeye gitmediği bir dava nedeniyle Balıkesir Burhaniye'de kaldığı otelde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Şimşek, sosyal medya hesabından "Burhaniye'den kaldığım otelden gözaltına alındım. Gerekçe:.. Öğreneceğiz" paylaşımında bulundu.

Bir davada ifade vermediği için gözaltına alındığı belirtilen Şimşek, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Serbest bırakıldıktan sonra yaptığı paylaşımda, "Dün gece saat 03.00’te göz atına alınma gerekçem, davacı olduğum bir dava. Türkiye’de yargının çalışmadığını söyleyemeyiz . Kırmızı bültenle arananlar villalarda yaşıyor, biz de gece yarısı sindirilmek için gözaltına alınıyoruz! Yaşasın adalet. Duyarlılık gösteren ve arayan dostlara teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.