CHP'Lİ ÇİLER AİLESİNİN MAZBATA SEVİNCİNİ AK PARTİLİ BALDIZ PAYLAŞTI

Siyaset 26.05.2023 - 23:00, Güncelleme: 26.05.2023 - 23:00
 

CHP'Lİ ÇİLER AİLESİNİN MAZBATA SEVİNCİNİ AK PARTİLİ BALDIZ PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili aday listesinden milletvekili seçilen Nail Çiler bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu başkanlğından mazbatasını aldı.. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, milletvekilliği mazbatasını almış olmanın sevincini, GTO Yönetim Kurulu üyesi olan eşi Sevgi Çiler, kız evladı Av. Gözde Çiler ve diğer yakınları ile birlikte yaşarken, Nail Çiler'in baldızı olan Ak Parti Kocaeli eski il kadın kolları başkanı ve Ak Parti Geski ebze belediye meclis üyesi Oya Tunçel o anların fotoğraf karesni sosyal medyadan "Hayırlı uğurlu olsun" mesajı ile paylaştı..   
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili aday listesinden milletvekili seçilen Nail Çiler bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu başkanlğından mazbatasını aldı..

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, milletvekilliği mazbatasını almış olmanın sevincini, GTO Yönetim Kurulu üyesi olan eşi Sevgi Çiler, kız evladı Av. Gözde Çiler ve diğer yakınları ile birlikte yaşarken, Nail Çiler'in baldızı olan Ak Parti Kocaeli eski il kadın kolları başkanı ve Ak Parti Geski ebze belediye meclis üyesi Oya Tunçel o anların fotoğraf karesni sosyal medyadan "Hayırlı uğurlu olsun" mesajı ile paylaştı..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.