CHP’Lİ BARAN AYDIN’DAN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Siyaset 14.11.2023 - 16:19, Güncelleme: 14.11.2023 - 20:03
 

CHP’Lİ BARAN AYDIN’DAN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli’nün yıldızı sürekli yükselen en genç siyasetçilerinden birisi olan CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, bugün Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret ederek, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile yerel seçim süreci ve genel siyaset üzerine bir sohbet gerekçekleştirdi. CHP Kocaeli’nin aynı zamanda Çayırove ve Dilovası İlçe Örgütlenmelerinden sorumlu olan İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP içindeki kendi konumu ile ilgili yaptığı açıklamada “Geçmiş dönem il başkanımız sayın Harun Özgür Yıldızlı ve parti yönetimimizin şahsıma güven ve takdirleri ile Çayırova ve Dilovası ilçelerimizin örgütlenme sorumluluğu bana verilmişti. Kongre sonrasında da, yeni il başkanımız sayın Bülent Sarı ve yönetimimiz, bizim bu ilçelerdeki siyasi çalışmalarımızdan memnun kalmış olacaklar ki, aynı görevi yine şahsıma verdiler. CHP’nin bu iki ilçemizde yakalamış olduğu yüksek siyasi ivme de bunun somut bir kanıtı olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde bugün için hem Çayırova’da hem de Dilovası’nda Ak Partili Belediyelerin karşısında en ciddi iktidar alternatifi CHP olmuştur” dedi. Cengiz Yucak’ın “2024 yerel seçimlerinde CHP’den Çayırova Belediye Başkan adayı olacağınız konuşuluyor. Aday olacak mısınız Belediye başkanlığına” şeklindeki soruya da açık yüreklilikle ve net bir şekilde cevap veren Baran Aydın şunları söyledi; “Her siyasetçinin gönlünden geçtiği gibi, doğal olarak tabi ki benim gönlümden de Belediye Başkan adaylığı geçiyor. Lakin gönülden geçmesi ve istemek ayrı bir şey, seçim kazanmak ayrı bir şey. Çayırova’nın ve Çayırovalılaraın uzun yıllardır devam eden Ak Partinin kötü ve beceriksiz belediye yönetiminden kurtulmak gibi ciddi bir sorunu vardır. İşte bunun içindir ki, bizim önceliğimiz 2024 yerel seçimlerinde neye mal olursa olsun, Ak Partinin bu kötü yönetimine son vermektir. Bunun için ittifaklar gerekiyorsa, ittifaklar yapılmalıdır. 14 Mayıs seçimlerinde ki bütün ittifak ortaklarının benim için kıymetli olduğunun, özünde hepimizin iyi bir siyasi ekip olduğunun ve de iyi bir siyasi bir takım olduğumuzun altını çizmek isterim.  Merhum değerli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocaya büyük saygı duyduğumu, Milli Görüşçü  kardeşlerim ile ortak akılla bir adaylık düşündüğümü de buradan size açıkça beyan ederim. Kimseyi yok sayamam ama kimse de büyük CHP yi ve bizleri yok saymamalı. Bir ittifak olacaksa eğer, o ittifakın başlangıç noktası CHP olmalı. Çünkü Çayırova’da oy oranı en yüksek olan biziz.” Cengiz Yucak bu nazik ziyareti ve açık yürekli sohbeti için Baran Aydın’a, Baran Aydın’da misafir perverliği ve verimli sohbeti için Cengiz Yucak’a teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli’nün yıldızı sürekli yükselen en genç siyasetçilerinden birisi olan CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, bugün Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret ederek, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile yerel seçim süreci ve genel siyaset üzerine bir sohbet gerekçekleştirdi.

CHP Kocaeli’nin aynı zamanda Çayırove ve Dilovası İlçe Örgütlenmelerinden sorumlu olan İl Başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP içindeki kendi konumu ile ilgili yaptığı açıklamada “Geçmiş dönem il başkanımız sayın Harun Özgür Yıldızlı ve parti yönetimimizin şahsıma güven ve takdirleri ile Çayırova ve Dilovası ilçelerimizin örgütlenme sorumluluğu bana verilmişti. Kongre sonrasında da, yeni il başkanımız sayın Bülent Sarı ve yönetimimiz, bizim bu ilçelerdeki siyasi çalışmalarımızdan memnun kalmış olacaklar ki, aynı görevi yine şahsıma verdiler. CHP’nin bu iki ilçemizde yakalamış olduğu yüksek siyasi ivme de bunun somut bir kanıtı olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde bugün için hem Çayırova’da hem de Dilovası’nda Ak Partili Belediyelerin karşısında en ciddi iktidar alternatifi CHP olmuştur” dedi.

Cengiz Yucak’ın “2024 yerel seçimlerinde CHP’den Çayırova Belediye Başkan adayı olacağınız konuşuluyor. Aday olacak mısınız Belediye başkanlığına” şeklindeki soruya da açık yüreklilikle ve net bir şekilde cevap veren Baran Aydın şunları söyledi;

Her siyasetçinin gönlünden geçtiği gibi, doğal olarak tabi ki benim gönlümden de Belediye Başkan adaylığı geçiyor. Lakin gönülden geçmesi ve istemek ayrı bir şey, seçim kazanmak ayrı bir şey. Çayırova’nın ve Çayırovalılaraın uzun yıllardır devam eden Ak Partinin kötü ve beceriksiz belediye yönetiminden kurtulmak gibi ciddi bir sorunu vardır. İşte bunun içindir ki, bizim önceliğimiz 2024 yerel seçimlerinde neye mal olursa olsun, Ak Partinin bu kötü yönetimine son vermektir. Bunun için ittifaklar gerekiyorsa, ittifaklar yapılmalıdır. 14 Mayıs seçimlerinde ki bütün ittifak ortaklarının benim için kıymetli olduğunun, özünde hepimizin iyi bir siyasi ekip olduğunun ve de iyi bir siyasi bir takım olduğumuzun altını çizmek isterim.  Merhum değerli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocaya büyük saygı duyduğumu, Milli Görüşçü  kardeşlerim ile ortak akılla bir adaylık düşündüğümü de buradan size açıkça beyan ederim. Kimseyi yok sayamam ama kimse de büyük CHP yi ve bizleri yok saymamalı. Bir ittifak olacaksa eğer, o ittifakın başlangıç noktası CHP olmalı. Çünkü Çayırova’da oy oranı en yüksek olan biziz.

Cengiz Yucak bu nazik ziyareti ve açık yürekli sohbeti için Baran Aydın’a, Baran Aydın’da misafir perverliği ve verimli sohbeti için Cengiz Yucak’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.