CHP'Lİ BARAN AYDIN BAŞKAN ÇİFTÇİ'Yİ KENDİ SÖZLERİ İLE VURDU

Siyaset 04.06.2024 - 11:42, Güncelleme: 04.06.2024 - 12:02
 

CHP'Lİ BARAN AYDIN BAŞKAN ÇİFTÇİ'Yİ KENDİ SÖZLERİ İLE VURDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediye Meclis toplantısında, Belediyenin işlettiği Kreş ve gündüz bakım evleri fiyatlarına zam yapılmasını isteyince, CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Baran Aydın "Sayın Başkanım siz seçimden önce çıktığınız Habertürk tv'de sunucu Mehmet Akif Ersoy'un sorularını cevaplarken 'Kreş ve gündüz bakım evleri hizmetlerinden hiç ücret almıyoruz' diye reklamınızı yapmıştınız. Şimdi hiç ücret alınmayan bir yerde neye zam yapıyorsunuz" diye tepki gösterdi ve akabinde Bünyamin Çiftçi'nin habertürk'te ki o konuşmasının videosunu ekrana yansıtarak salondakilere izletti. Baran Aydım ayrıca bu durumu "Çayırova Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında CHP Gurubumuzla birlikte itiraz etmemize rağmen kapalı yüzme havuzu fiyatları, Kreş ve gündüz bakım evleri fiyatları kıymetli Çayırovalı hemşirilerimizin bir çoğunun ödeyemeyeceği tutara getirilerek çok yüksek fiyat tarifesiyle revize edilerek zamlandırılmıştır. Seçim öncesi çıktığı ulusal kanalda muhabirin kreşlerden hiç para alıyor musunuz sorusuna almıyoruz diye cevap vermişti.Sn.Belediye Başkanını vicdanıyla baş başa bırakıyorum." sözleri ile sosyal medyadan da paylaştı.. Öte yandan diğer CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Turan Ağaç'da sosyal medyadan o videoyu aşağıdaki ifadelerle paylaştı; "Yerel seçim öncesi Habertürk kanalında 21 Mart 2024 tarihinde yayınlanan Mehmet Akif Ersoy 'un programda size sordu kreşlerden hiç para alıyormusunuz cevaben hayır almıyoruz diye yanıt verdiniz? Doğrusu bilgi vermediniz yemek ücreti adı altında tam gün kayıtlı olan çocuklarda 600 TL ücret aldınız. Sonuç olarak son meclis 'de yine Akp nin meclis çoğunluğu nedeniyle 2024- 2025 Eğitim öğrenim döneminde 1 nci yarısında 600.00 den 5 000.00 TL yani yüzde % 730 artışlar yapılmıştır. 2 nci öğrenim döneminde Tüfe artış oranı kadar extra zammında sinyalini verdiniz. Ulusal basında ücretsiz diye bilgi ver ilk meclis de 600.00 den 5 000.000 TL gibi bir zam yap sevsinler siyasi manevralarınızı."
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediye Meclis toplantısında, Belediyenin işlettiği Kreş ve gündüz bakım evleri fiyatlarına zam yapılmasını isteyince, CHP Çayırova ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Baran Aydın "Sayın Başkanım siz seçimden önce çıktığınız Habertürk tv'de sunucu Mehmet Akif Ersoy'un sorularını cevaplarken 'Kreş ve gündüz bakım evleri hizmetlerinden hiç ücret almıyoruz' diye reklamınızı yapmıştınız. Şimdi hiç ücret alınmayan bir yerde neye zam yapıyorsunuz" diye tepki gösterdi ve akabinde Bünyamin Çiftçi'nin habertürk'te ki o konuşmasının videosunu ekrana yansıtarak salondakilere izletti.

Baran Aydım ayrıca bu durumu "Çayırova Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında CHP Gurubumuzla birlikte itiraz etmemize rağmen kapalı yüzme havuzu fiyatları, Kreş ve gündüz bakım evleri fiyatları kıymetli Çayırovalı hemşirilerimizin bir çoğunun ödeyemeyeceği tutara getirilerek çok yüksek fiyat tarifesiyle revize edilerek zamlandırılmıştır. Seçim öncesi çıktığı ulusal kanalda muhabirin kreşlerden hiç para alıyor musunuz sorusuna almıyoruz diye cevap vermişti.Sn.Belediye Başkanını vicdanıyla baş başa bırakıyorum." sözleri ile sosyal medyadan da paylaştı..

Öte yandan diğer CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Turan Ağaç'da sosyal medyadan o videoyu aşağıdaki ifadelerle paylaştı;

"Yerel seçim öncesi Habertürk kanalında 21 Mart 2024 tarihinde yayınlanan Mehmet Akif Ersoy 'un programda size sordu kreşlerden hiç para alıyormusunuz cevaben hayır almıyoruz diye yanıt verdiniz? Doğrusu bilgi vermediniz yemek ücreti adı altında tam gün kayıtlı olan çocuklarda 600 TL ücret aldınız.

Sonuç olarak son meclis 'de yine Akp nin meclis çoğunluğu nedeniyle 2024- 2025 Eğitim öğrenim döneminde 1 nci yarısında 600.00 den 5 000.00 TL yani yüzde % 730 artışlar yapılmıştır. 2 nci öğrenim döneminde Tüfe artış oranı kadar extra zammında sinyalini verdiniz. Ulusal basında ücretsiz diye bilgi ver ilk meclis de 600.00 den 5 000.000 TL gibi bir zam yap sevsinler siyasi manevralarınızı."

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.