CHP'DE KRİTİK TOPLANTI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Siyaset 30.05.2023 - 17:56, Güncelleme: 30.05.2023 - 17:57
 

CHP'DE KRİTİK TOPLANTI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur oylamasının ardından siyaset gündemi ısınmaya başladı. Son olarak gözlerin çevrildiği CHP’de Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için gün verildi. Türkiye bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan 13. cumhurbaşkanı seçildi. TARİH BELLİ OLDU Seçimlerin ardından hareketliliğin yaşandığı CHP’de Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) toplantı yapacağı tarih belli oldu.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te CHP Genel Merkezi’nde MYK üyeleriyle toplantı yapacak. Seçim sonuçlarının ve parti yönetimindeki değişikliğin konuşulması beklenen toplantının ardından CHP Parti Meclisi de hafta sonu toplanacak.  "BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR" Gazeteci Altan Sancar, Selik Sayek Böke imzalı yazıyı paylaşarak, "CHP’de perşembe günü MYK toplantısı yapılacak. MYK’da CHP’nin vitrininde büyük değişiklikler yapılması bekleniyor" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur oylamasının ardından siyaset gündemi ısınmaya başladı. Son olarak gözlerin çevrildiği CHP’de Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için gün verildi.

Türkiye bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tur oylamasının resmi olmayan sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan 13. cumhurbaşkanı seçildi.

TARİH BELLİ OLDU

Seçimlerin ardından hareketliliğin yaşandığı CHP’de Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) toplantı yapacağı tarih belli oldu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Haziran Perşembe günü saat 13.00’te CHP Genel Merkezi’nde MYK üyeleriyle toplantı yapacak.

Seçim sonuçlarının ve parti yönetimindeki değişikliğin konuşulması beklenen toplantının ardından CHP Parti Meclisi de hafta sonu toplanacak. 

"BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR"

Gazeteci Altan Sancar, Selik Sayek Böke imzalı yazıyı paylaşarak, "CHP’de perşembe günü MYK toplantısı yapılacak. MYK’da CHP’nin vitrininde büyük değişiklikler yapılması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.