CHP’de 12 KİŞİYE AF çıktı; İşte Partiye dönecek o isimler

Siyaset 28.11.2023 - 06:03, Güncelleme: 28.11.2023 - 06:03
 

CHP’de 12 KİŞİYE AF çıktı; İşte Partiye dönecek o isimler

KOCAELİ HABERİ
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00’de toplandı. Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı. MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “bağışlanma” talebini oy çokluğu ile kabul etti. CHP Parti Meclisi de af talebini kabul etti. ’13 KİŞİ AFFEDİLDİ’ CHP Sözcüsü Deniz Yücel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Parti meclisimizin bir prensip kararı vardı. Partimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle prensip olarak bir 100. yıl affı konusunda bir prensip kararı almıştık. Af talepleriyle bugün içinde Bolu Belediye Başkanı sayın Tanju Özcan’ın da dahil olduğu 13 arkadaşımızın af talepleri görüşüldü ve 13 arkadaşımızın Parti meclisimizi kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verilmiştir” ifadelerini kullandı. İŞTE AFFEDİLENLER Affedilenler isimler şöyle: Ethem Ejder Zengin, Mahmut Yıldırım, Tanju Özcan, İsmail Uysal, Timur Yalçıntuğ, Didem Yalçıntuğ, Niyazi Bakkalcı, Ünal Uysal, Ali Güneş, Emre Gelen, Hasan Akkaya ve Halime Öztürk.
KOCAELİ HABERİ

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00’de toplandı. Toplantıda daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı. MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “bağışlanma” talebini oy çokluğu ile kabul etti. CHP Parti Meclisi de af talebini kabul etti.

’13 KİŞİ AFFEDİLDİ’
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Parti meclisimizin bir prensip kararı vardı. Partimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle prensip olarak bir 100. yıl affı konusunda bir prensip kararı almıştık. Af talepleriyle bugün içinde Bolu Belediye Başkanı sayın Tanju Özcan’ın da dahil olduğu 13 arkadaşımızın af talepleri görüşüldü ve 13 arkadaşımızın Parti meclisimizi kararıyla affedilmesine ve yeniden üyeliklerine karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

İŞTE AFFEDİLENLER
Affedilenler isimler şöyle: Ethem Ejder Zengin, Mahmut Yıldırım, Tanju Özcan, İsmail Uysal, Timur Yalçıntuğ, Didem Yalçıntuğ, Niyazi Bakkalcı, Ünal Uysal, Ali Güneş, Emre Gelen, Hasan Akkaya ve Halime Öztürk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.