CHP SEÇİM BÜROSUNA SALDIRI

Gündem 30.05.2023 - 15:17, Güncelleme: 30.05.2023 - 15:17
 

CHP SEÇİM BÜROSUNA SALDIRI

KOCAELİ HABERİ
CHP Gaziosmanpaşa Mahallesinde partinin seçim bürosuna kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 el ateş açıldı. CHP Gaziosmanpaşa Mahallesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde partinin seçim bürosuna 5 el ateş açıldı. Açıklamada şöyle denildi:  "Dün gece (29 Mayıs Pazartesi) saat 23.30 civarın da Bağlarbaşı mahallesi irtibat büromuza kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 el ateş edilmiştir. Büromuz o saatte boş olduğu için herhangi bir yaralanma ve herhangi bir vatandaşımıza zarar gelmemiştir. Yılmıyoruz,sinmiyoruz,korkmuyoruz.Çetelere ,mafyalara boyun eğmeyeceğiz." CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, olay üzerine şikayette bulunduklarını belirtti.  Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı olayla ilgili incelemenin devam ettiğini duyurdu. 
KOCAELİ HABERİ

CHP Gaziosmanpaşa Mahallesinde partinin seçim bürosuna kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 el ateş açıldı.

CHP Gaziosmanpaşa Mahallesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde partinin seçim bürosuna 5 el ateş açıldı.

Açıklamada şöyle denildi: 

"Dün gece (29 Mayıs Pazartesi) saat 23.30 civarın da Bağlarbaşı mahallesi irtibat büromuza kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 el ateş edilmiştir.

Büromuz o saatte boş olduğu için herhangi bir yaralanma ve herhangi bir vatandaşımıza zarar gelmemiştir.

Yılmıyoruz,sinmiyoruz,korkmuyoruz.Çetelere ,mafyalara boyun eğmeyeceğiz."

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, olay üzerine şikayette bulunduklarını belirtti. 

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı olayla ilgili incelemenin devam ettiğini duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.