CHP KOCAELİ'NİN YENİ BAŞKANI SARI'DAN MESAJ

Dünya 09.01.2023 - 13:31, Güncelleme: 09.01.2023 - 13:31
 

CHP KOCAELİ'NİN YENİ BAŞKANI SARI'DAN MESAJ

kocaelihaberi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Gazetecilerin haklarını ve sosyal güvencesini kapsayan 212 sayılı kanununun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihine ithaf edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ne yazık ki güvencesizliğe mahkum edildi. 212’nin, medya patronlarının ve iktidar sahiplerinin çıkarlarına hizmet eden bir doğrultuda günümüze kadar birçok değişikliğe uğraması ile basın emekçilerimizin mağduriyeti günden güne büyümeye devam ediyor. Toplumu bilgilendirmek adına kamu yararını gözeterek çalışan, halkın sesini duyurmaya çalışan basın mensuplarının hak ve özgürlüklerinin gasp edilmesi, tehdit edilmesi, canına kast edilmesi, iktidar yanlısı olmayan haberleri sebebi ile tutuklanması, tartaklanması, hedef gösterilmesi ülkemizde demokrasinin işlemediğinin en önemli kanıtıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın milletin müşterek sesidir’ sözlerini hatırlatarak belirtmek isterim ki gazetecileri susturmaya çalışmak, halkımızı susturmaya çalışmaktır. Basın çalışanlarının her zaman, her koşulda yanında olduğumuzu belirtiyor ve demokrasinin işlediği, gazetecilik mesleğine hak ettiği değer verilerek bilgi akışının tarafsızca, özgürce sağlanacağı gelecek güzel günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamayı temenni ediyorum”
kocaelihaberi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Gazetecilerin haklarını ve sosyal güvencesini kapsayan 212 sayılı kanununun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihine ithaf edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ne yazık ki güvencesizliğe mahkum edildi. 212’nin, medya patronlarının ve iktidar sahiplerinin çıkarlarına hizmet eden bir doğrultuda günümüze kadar birçok değişikliğe uğraması ile basın emekçilerimizin mağduriyeti günden güne büyümeye devam ediyor. Toplumu bilgilendirmek adına kamu yararını gözeterek çalışan, halkın sesini duyurmaya çalışan basın mensuplarının hak ve özgürlüklerinin gasp edilmesi, tehdit edilmesi, canına kast edilmesi, iktidar yanlısı olmayan haberleri sebebi ile tutuklanması, tartaklanması, hedef gösterilmesi ülkemizde demokrasinin işlemediğinin en önemli kanıtıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Basın milletin müşterek sesidir’ sözlerini hatırlatarak belirtmek isterim ki gazetecileri susturmaya çalışmak, halkımızı susturmaya çalışmaktır. Basın çalışanlarının her zaman, her koşulda yanında olduğumuzu belirtiyor ve demokrasinin işlediği, gazetecilik mesleğine hak ettiği değer verilerek bilgi akışının tarafsızca, özgürce sağlanacağı gelecek güzel günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamayı temenni ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.