CHP KOCAELİ O TARİHE KİLİTLENDİ

Siyaset 05.06.2024 - 09:09, Güncelleme: 05.06.2024 - 09:09
 

CHP KOCAELİ O TARİHE KİLİTLENDİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başlattığı 'Emek Mitingi'  serisinin dördüncüsünün,  30 Haziran 2024 Pazar günü Kocaeli'de yapılması kararlaştırıldı.  Emeklilerin ve maaşlarına ara zam isteyen asgari ücretli milyonların talebplerini seslendirmek için CHP’nin hayata geçirdiği ‘Emek Mitingi,   Kocaeli’de ‘Geçinemiyoruz’ ana temasıile gerçekleştririlecek.. Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP MYK toplantısında;  Emek Mitingi’nin tarihi de kararlaştırıldı. Mitingin 30 Haziran’da Kocaeli'de düzenlenmesine karar verildi. CHP Kocaeli milletvekilleri ve parti kurmayları ile birlikte Kocaeli il ve ilçe örgütlerinin bugündeen 30 Haziran mitinginin görkemli gerçekleşmesi için kolları ssıvadığı öğreenildi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başlattığı 'Emek Mitingi'  serisinin dördüncüsünün,  30 Haziran 2024 Pazar günü Kocaeli'de yapılması kararlaştırıldı. 

Emeklilerin ve maaşlarına ara zam isteyen asgari ücretli milyonların talebplerini seslendirmek için CHP’nin hayata geçirdiği ‘Emek Mitingi,   Kocaeli’de ‘Geçinemiyoruz’ ana temasıile gerçekleştririlecek..

Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP MYK toplantısında;  Emek Mitingi’nin tarihi de kararlaştırıldı. Mitingin 30 Haziran’da Kocaeli'de düzenlenmesine karar verildi.

CHP Kocaeli milletvekilleri ve parti kurmayları ile birlikte Kocaeli il ve ilçe örgütlerinin bugündeen 30 Haziran mitinginin görkemli gerçekleşmesi için kolları ssıvadığı öğreenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.