CHP Kocaeli milletvekilleri artık İmamoğlu'nun yanındalar

Siyaset 11.06.2024 - 10:47, Güncelleme: 11.06.2024 - 10:55
 

CHP Kocaeli milletvekilleri artık İmamoğlu'nun yanındalar

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko hep birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.. Nail Çiler bu ziyareti sosyal öedyadan "Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na hem Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki yeni dönemi hem de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımıza Kocaelimizin büyük değeri Osman Hamdi Bey’in resimlerini yaptığı Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesinin tablosunu hediye ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı.. CHP Genel kurultayında, Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko hep birlikte İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Özel'e değil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrar genel başkan seçilmesine destek vermişlerdi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko hep birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettiler..

Nail Çiler bu ziyareti sosyal öedyadan "Milletvekillerimiz Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na hem Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki yeni dönemi hem de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımıza Kocaelimizin büyük değeri Osman Hamdi Bey’in resimlerini yaptığı Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesinin tablosunu hediye ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

CHP Genel kurultayında, Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko hep birlikte İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Özel'e değil, Kemal Kılıçdaroğlu'nun tekrar genel başkan seçilmesine destek vermişlerdi..
Bir 4 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.