CHP Kocaeli Başkanı Sarı: ''Halkımıza verdiğimiz sözü tutacağız''

Siyaset 15.05.2023 - 13:17, Güncelleme: 15.05.2023 - 13:17
 

CHP Kocaeli Başkanı Sarı: ''Halkımıza verdiğimiz sözü tutacağız''

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi.  Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2023 seçimlerine katılımın bu kadar yüksek olması bizleri çok sevindirdi. Veri akışı Türkiye genelinde sürüyor. Kocaeli’nin kesin olmayan sonuçlarına göre ise partimizden 4 vekilini şu anda ki tabloda meclise gönderiyoruz. Öncelikle sandıklarda ve ilçe seçim kurullarında sabahın ilk ışıklarına kadar görev yapan, bilgisayar başında örgütlerimizde ıslak imzalı tutanak bilgilerini girerek genel merkezimize ulaştıran tüm demokrasi kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’de birçok sandıkta mükerrer oy kullanılma girişimi tespit edildi ve tutanaklar tutuldu. Bazı sandıklarda sandık görevlilerinin kabine girerek seçmeni yönlendirmeye çalıştığı tespit edildi ve itirazlar yapıldı. Herkes bilinçli bir şekilde hareket etti. Türkiye genelinde açılan ancak sonuçları itirazlar sebebi ile hala girilememiş ve Millet İttifakı’nın lehine olan sonuçlar var. İl başkanlığı binamızda sonuçları sabaha kadar takip ettik. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masa liderlerinin açıklamalarını dinledik. Seçimler bitmiş değil. Kesin sonuçlar açıklandığında seçimin ikinci tura kalması halinde önümüzdeki 2 hafta en uzun 2 hafta olacak. Geleceğimiz ve ülkemiz için her zaman görev başındayız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Halkımızın desteği ile verdiğimiz sözü tutacağız. Halkın iktidarı için hep birlikte başaracağız”
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. 

Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2023 seçimlerine katılımın bu kadar yüksek olması bizleri çok sevindirdi. Veri akışı Türkiye genelinde sürüyor. Kocaeli’nin kesin olmayan sonuçlarına göre ise partimizden 4 vekilini şu anda ki tabloda meclise gönderiyoruz. Öncelikle sandıklarda ve ilçe seçim kurullarında sabahın ilk ışıklarına kadar görev yapan, bilgisayar başında örgütlerimizde ıslak imzalı tutanak bilgilerini girerek genel merkezimize ulaştıran tüm demokrasi kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’de birçok sandıkta mükerrer oy kullanılma girişimi tespit edildi ve tutanaklar tutuldu. Bazı sandıklarda sandık görevlilerinin kabine girerek seçmeni yönlendirmeye çalıştığı tespit edildi ve itirazlar yapıldı. Herkes bilinçli bir şekilde hareket etti. Türkiye genelinde açılan ancak sonuçları itirazlar sebebi ile hala girilememiş ve Millet İttifakı’nın lehine olan sonuçlar var. İl başkanlığı binamızda sonuçları sabaha kadar takip ettik. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masa liderlerinin açıklamalarını dinledik. Seçimler bitmiş değil. Kesin sonuçlar açıklandığında seçimin ikinci tura kalması halinde önümüzdeki 2 hafta en uzun 2 hafta olacak. Geleceğimiz ve ülkemiz için her zaman görev başındayız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Halkımızın desteği ile verdiğimiz sözü tutacağız. Halkın iktidarı için hep birlikte başaracağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.