CHP Kocaeli Başkanı Sarı; 'Artık meydanlardayız''

Siyaset 26.05.2024 - 18:46, Güncelleme: 26.05.2024 - 18:54
 

CHP Kocaeli Başkanı Sarı; 'Artık meydanlardayız''

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli il başkanı Büleent Sarı bugün CHP kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte Ankaraa'da katıldığı "CHP Emekliler Mitingi" sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "artık meydanlardayız" dedi.. Bülent Sarı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Bugün ülkemizin dört bir yanından gelen emekli ve emekçilerimizin mücadelelerine ses olduk. Sendikalarımızla birlikte Ankara Tandoğan’da Büyük Emekli Mitingimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Özgür Özelin söz verdiği gibi; Cumhuriyet Halk Partisi genelde iktidar olduğunda emeklilerimiz görmezden gelinmeyecek, ilk 100 gün içerisinde en düşük emekli maaşı en düşük asgari ücrete sonra 1.5 asgari ücrete çıkacak. Emekliler ve emekçilerimiz hakkını alana dek, meydanlardayız."  
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli il başkanı Büleent Sarı bugün CHP kocaeli milletvekilleri Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko ile birlikte Ankaraa'da katıldığı "CHP Emekliler Mitingi" sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "artık meydanlardayız" dedi..

Bülent Sarı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Bugün ülkemizin dört bir yanından gelen emekli ve emekçilerimizin mücadelelerine ses olduk. Sendikalarımızla birlikte Ankara Tandoğan’da Büyük Emekli Mitingimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Özgür Özelin söz verdiği gibi; Cumhuriyet Halk Partisi genelde iktidar olduğunda emeklilerimiz görmezden gelinmeyecek, ilk 100 gün içerisinde en düşük emekli maaşı en düşük asgari ücrete sonra 1.5 asgari ücrete çıkacak. Emekliler ve emekçilerimiz hakkını alana dek, meydanlardayız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.