CHP KOCAELİ BAŞKANI O İDDİAYI YALANLADI

Siyaset 27.04.2023 - 20:46, Güncelleme: 27.04.2023 - 20:46
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI O İDDİAYI YALANLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, twitterdaki bir kullanıcının Kocaeli’deki CHP’nin yaptığı sandık görevlendirmesinde eksikler olduğunu belirten o iddiaya ateş püskürerek “Sandık görevlisi listelerimiz eksiksiz seçim kuruluna teslim edilmiştir” dedi.. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Celal Eren Çelik adlı bir twitter kullanıcısının partinin Kocaeli’deki 302 sandıkta görevli bulundurmadığına ilişkin yayınladığı o iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Seçim sürecinden dahi önce seçim güvenliği çalışmaları kapsamında sandık görevlililerimiz atanması konusunda büyük bir titizlikle çalıştık. Tüm ilçelerimiz, ilçe seçim kurullarına sandık görevlisi listelerini eksiksiz iletmiştir. Seçim günü sandıkta yer alacak 8 bin 501 sandık görevlimizin ismi seçim kurulundadır. Partili 250 avukatımız seçim günü görev yapacak. Bunun yanı sıra gönüllü avukatlarımız da sandık güvenliği için görev başında olacak. 4 bin 327 sandık için yine her okulumuzda okul sorumlusu ve bilişim sorumlusu görevlendirmelerimiz tamamlanmıştır. Birkaç beğeni fazla almak uğruna, sosyal medya üzerinden halkımızı güvensizliğe itmek için yapılan paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz. Seçim günü sandıkların hazırlanması, oy kullanımı ve sayımı süreçlerinde tüm gücümüzle halkımız oy hakkını korumak için görev başında olacağız.”
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, twitterdaki bir kullanıcının Kocaeli’deki CHP’nin yaptığı sandık görevlendirmesinde eksikler olduğunu belirten o iddiaya ateş püskürerek “Sandık görevlisi listelerimiz eksiksiz seçim kuruluna teslim edilmiştir” dedi..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Celal Eren Çelik adlı bir twitter kullanıcısının partinin Kocaeli’deki 302 sandıkta görevli bulundurmadığına ilişkin yayınladığı o iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Seçim sürecinden dahi önce seçim güvenliği çalışmaları kapsamında sandık görevlililerimiz atanması konusunda büyük bir titizlikle çalıştık. Tüm ilçelerimiz, ilçe seçim kurullarına sandık görevlisi listelerini eksiksiz iletmiştir. Seçim günü sandıkta yer alacak 8 bin 501 sandık görevlimizin ismi seçim kurulundadır. Partili 250 avukatımız seçim günü görev yapacak. Bunun yanı sıra gönüllü avukatlarımız da sandık güvenliği için görev başında olacak. 4 bin 327 sandık için yine her okulumuzda okul sorumlusu ve bilişim sorumlusu görevlendirmelerimiz tamamlanmıştır. Birkaç beğeni fazla almak uğruna, sosyal medya üzerinden halkımızı güvensizliğe itmek için yapılan paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz. Seçim günü sandıkların hazırlanması, oy kullanımı ve sayımı süreçlerinde tüm gücümüzle halkımız oy hakkını korumak için görev başında olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.