CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL O MİTİNGİ KOCAELİ'DE Mİ YAPACAK?

Siyaset 03.06.2024 - 22:11, Güncelleme: 03.06.2024 - 22:11
 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL O MİTİNGİ KOCAELİ'DE Mİ YAPACAK?

KOCAELİ HABERİ
 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Haziran ayı sonuna doğru emek keentleri olan Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Manis veya Denizli illerinden birsinde miting yapmayı planlıyor.. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapmayı planladığı emek miting bilgileri henüz netleşmedi.. Geçtiğimiz günlerde İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında açıklamalarda bulunan Özel, “Asgari ücrete zam yapmamaya kalkarlarsa temmuz ayının başında ya da temmuz ayı gelmeden büyük bir emekçi mitingi yapmayı planlıyoruz. Bu mitingi de bir emek kentinde yapmak isterim. İlk akla gelen şehirler olarak Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Denizli, Manisa öne çıkıyor” ifadelerini kullanmıştı  
KOCAELİ HABERİ

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Haziran ayı sonuna doğru emek keentleri olan Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Manis veya Denizli illerinden birsinde miting yapmayı planlıyor..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapmayı planladığı emek miting bilgileri henüz netleşmedi.. Geçtiğimiz günlerde İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında açıklamalarda bulunan Özel, “Asgari ücrete zam yapmamaya kalkarlarsa temmuz ayının başında ya da temmuz ayı gelmeden büyük bir emekçi mitingi yapmayı planlıyoruz. Bu mitingi de bir emek kentinde yapmak isterim. İlk akla gelen şehirler olarak Kocaeli, Bursa, Gaziantep, Denizli, Manisa öne çıkıyor” ifadelerini kullanmıştı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.