CHP BAŞKANI ORHAN'DAN BÜYÜKGÖZ'E ELEŞTİRİ GECİKMEDİ

Siyaset 19.11.2023 - 17:03, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:03
 

CHP BAŞKANI ORHAN'DAN BÜYÜKGÖZ'E ELEŞTİRİ GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Eskihisar'da kuvvetli Lodos, Eskihisar kale altindaki Gebze Belediyesine ait GÜZİDE Et Restaurantı fena parçaladı. Fırtına nedeniyle GÜZİDE Et Restaurantta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. GÜZİDE balık restaurantta da hasarın oluştuğu, balık ekmek satılan aracaın da kullnılamaz hale geldiği öğrenildi.  Sahildeki kayıklar battı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bu fırtına sonrasında oluşan tablo sonrasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü eleştirdi. Gökhan Orhan tepkisinde şu ifadeler yer verdi; "Gebze'nin Ne Kadar sağlamda olduğunu bir rüzgar esintisinde yaşamış, görmüş olduk. Gebze'yi sağlama aldık, sağlam işler yaptık derken afetlere hazırlık, alt yapının eksikliği gibi "ufak" detayları da sağlama alsaydınız keşke. Eskihisar'da daha önceki hava muhalefetlerinden kaynaklı su basmaları, tahribatlar yine meydana gelmişti ancak buna rağmen önlem almamak yapılan yatırımı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Yine yolların kapanacağı, insanların işlerinin aksayacağı, ulaşımın durma noktasına geleceği bir kara kış daha kapıda. Bakalım yerel yöneticiler bu sınavı nasıl verecek?"
KOCAELİ HABERİ

Gebze Eskihisar'da kuvvetli Lodos, Eskihisar kale altindaki Gebze Belediyesine ait GÜZİDE Et Restaurantı fena parçaladı.

Fırtına nedeniyle GÜZİDE Et Restaurantta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. GÜZİDE balık restaurantta da hasarın oluştuğu, balık ekmek satılan aracaın da kullnılamaz hale geldiği öğrenildi.  Sahildeki kayıklar battı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan bu fırtına sonrasında oluşan tablo sonrasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü eleştirdi.

Gökhan Orhan tepkisinde şu ifadeler yer verdi;

"Gebze'nin Ne Kadar sağlamda olduğunu bir rüzgar esintisinde yaşamış, görmüş olduk. Gebze'yi sağlama aldık, sağlam işler yaptık derken afetlere hazırlık, alt yapının eksikliği gibi "ufak" detayları da sağlama alsaydınız keşke. Eskihisar'da daha önceki hava muhalefetlerinden kaynaklı su basmaları, tahribatlar yine meydana gelmişti ancak buna rağmen önlem almamak yapılan yatırımı çöpe atmaktan başka bir şey değil. Yine yolların kapanacağı, insanların işlerinin aksayacağı, ulaşımın durma noktasına geleceği bir kara kış daha kapıda. Bakalım yerel yöneticiler bu sınavı nasıl verecek?"

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.