CHP ADAYI NAİL ÇİLER'DEN AK PARTİLİ ESKİ BAŞKANA ZİYARET

Siyaset 04.05.2023 - 16:13, Güncelleme: 04.05.2023 - 16:20
 

CHP ADAYI NAİL ÇİLER'DEN AK PARTİLİ ESKİ BAŞKANA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli milletvekili adayı olan Nail Çiler, Ak Parti Darıca'nın efsanevi başkanı Orhan Pala'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.. Nail Çiler bugün seçim çalışmaları için diğer CHP milletvekili adayı Serap Çakır ile birlikte gittiği Darıca'da, Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala'yı da makamında ziyaret etti. Orhan Pala bu ziyareti "Eski Ticaret odası Başkanımız CHP M Vekili adayı sn Nail Çiler sanayimizi ziyarete geldiler" ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanlığından istifa ederek CHP Kocaeli milletvekili adayı olan Nail Çiler, Ak Parti Darıca'nın efsanevi başkanı Orhan Pala'ya bir ziyaret gerçekleştirdi..

Nail Çiler bugün seçim çalışmaları için diğer CHP milletvekili adayı Serap Çakır ile birlikte gittiği Darıca'da, Ak Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala'yı da makamında ziyaret etti. Orhan Pala bu ziyareti "Eski Ticaret odası Başkanımız CHP M Vekili adayı sn Nail Çiler sanayimizi ziyarete geldiler" ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı.. 
Bir 6 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.