ÇAYIROVA'DAN GİDEN ÜÇ İSİMDEN BİRİ BAŞKAN DÖNECEK

Siyaset 12.09.2023 - 12:20, Güncelleme: 12.09.2023 - 12:37
 

ÇAYIROVA'DAN GİDEN ÜÇ İSİMDEN BİRİ BAŞKAN DÖNECEK

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar..  İzmit'ten Halil Dokuzlar, Muhammed Seydaoğlu ve Yusuf Taşer, Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı, Erhan Sarıdede ve İsmail Bahadır Büyükkeleş, Gölcük'ten ,Hüseyin Coşkun ve Kemal Yavuz, Darıca'dan Mevlüt Karagöz, Adem Taşçı, Köksal Şaka ve Kandıra'dan  Ahmet Alper Tokgöz, Ahmet Ispartalıoğlu. Sinan Çavuşoğlu Ankara'ya çağrılan isimler oldular.. Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı, Erhan Sarıdede ve İsmail Bahadır Büyükkeleş bu sabah Ankara'ya birlikte gittire ve bu üç isimden bakalım hangisi Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olarak dönecek..  
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için ilçe başkanlığından istifalar ile boşalan Ak Parti İzmit, Gölcük, Kandıra, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarına atanacak isimlerin belirlenmesi için aday olarak tespit edilen isimler bugün Ankara Genel Merkeze mülakata çağrıldılar.. 

İzmit'ten Halil Dokuzlar, Muhammed Seydaoğlu ve Yusuf Taşer, Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı, Erhan Sarıdede ve İsmail Bahadır Büyükkeleş, Gölcük'ten ,Hüseyin Coşkun ve Kemal Yavuz, Darıca'dan Mevlüt Karagöz, Adem Taşçı, Köksal Şaka ve Kandıra'dan  Ahmet Alper Tokgöz, Ahmet Ispartalıoğlu. Sinan Çavuşoğlu Ankara'ya çağrılan isimler oldular..

Çayırova'dan Paşa Ali Elmalı, Erhan Sarıdede ve İsmail Bahadır Büyükkeleş bu sabah Ankara'ya birlikte gittire ve bu üç isimden bakalım hangisi Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olarak dönecek..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.