ÇAYIROVA’DA MİLLET İTTİFAKI KURMUŞ BİLE

Siyaset 16.11.2023 - 22:22, Güncelleme: 16.11.2023 - 22:28
 

ÇAYIROVA’DA MİLLET İTTİFAKI KURMUŞ BİLE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 Yerel seçimlerine giderken “neler olacak” diye en çok merak edilen ilçelerin başında Çayırova geliyor. Ak Partili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin tekrar aday gösterilmesi ihtimali günbegün azalırken, Belediye Başkan adaylığı için isimleri en yüksek sesle konuşulan İbrahim Sekmen, Kenan Tuzcu, Ekrem Karahan ve Servet Günay arasından son ikiye İbrahim Sekmen ve Kenan Tuzcu’nun kalacağı ve ipi bu iki isimden birisinin göğüsleyebileceği konuşuluyor. Öte yandan Çayırova’da uzun dönemdir yerel yönetimde olan Ak Partinin iktidarına son verme kararlılığında olan insanların, kendi aralarında ittifakı çoktan kurdukları dile getiriliyor. Ve sadece ittifakı kurmakla da yetinmeyip, kendi partilerine “Bölünmeyin, seçimi kazanacak bir adayı çıkarın ve ne yapın edin ama bizi bu Ak Partili belediye yönetiminden kurtarın” şeklinde taleplerini ilettikleri de konuşuluyor. Parti tabanından gelen bu seslere kulak veren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Çayırova örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcısı Baran Aydın ile İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ın da, tabanlarından gelen bu ittifak taleplerine sıcak baktıkları ve kendi aralarında uyum içinde oldukları dile getiriliyor. Çayırova siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre; Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ilçe Teşkilatlarının da, Çayırova’da milletin yaşatmaya karar verdiği bu ittifaka kayıtsız kalmamaları bekleniyormuş..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 Yerel seçimlerine giderken “neler olacak” diye en çok merak edilen ilçelerin başında Çayırova geliyor.

Ak Partili Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin tekrar aday gösterilmesi ihtimali günbegün azalırken, Belediye Başkan adaylığı için isimleri en yüksek sesle konuşulan İbrahim Sekmen, Kenan Tuzcu, Ekrem Karahan ve Servet Günay arasından son ikiye İbrahim Sekmen ve Kenan Tuzcu’nun kalacağı ve ipi bu iki isimden birisinin göğüsleyebileceği konuşuluyor.

Öte yandan Çayırova’da uzun dönemdir yerel yönetimde olan Ak Partinin iktidarına son verme kararlılığında olan insanların, kendi aralarında ittifakı çoktan kurdukları dile getiriliyor. Ve sadece ittifakı kurmakla da yetinmeyip, kendi partilerine “Bölünmeyin, seçimi kazanacak bir adayı çıkarın ve ne yapın edin ama bizi bu Ak Partili belediye yönetiminden kurtarın” şeklinde taleplerini ilettikleri de konuşuluyor.

Parti tabanından gelen bu seslere kulak veren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Çayırova örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcısı Baran Aydın ile İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ın da, tabanlarından gelen bu ittifak taleplerine sıcak baktıkları ve kendi aralarında uyum içinde oldukları dile getiriliyor.

Çayırova siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre; Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ilçe Teşkilatlarının da, Çayırova’da milletin yaşatmaya karar verdiği bu ittifaka kayıtsız kalmamaları bekleniyormuş..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bilge
(16.11.2023 22:45 - #1080)
Tek başlarına hiçbir şey yapamayacaklarını gayet iyi biliyorlar o nedenle ittifak yapmak zorundalar ama genel seçimlerde olduğu gibi bu da da hüsrana uğrayacaklar. İbrahim Sekmen'in karşısında hiçbirinin şansı yok. Olmasın da zaten. Çünkü Sekmen ilçemiz için çok güzel işler yapabilecek tek aday.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.