ÇAYIROVA'DA KORKUTAN YANGIN

İlçeler 09.06.2024 - 22:50, Güncelleme: 09.06.2024 - 22:50
 

ÇAYIROVA'DA KORKUTAN YANGIN

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Yeni Mahalle 5118. Sokak üzerinde bu akşam bir otomobilde aniden çıkan yangın kısa sürede büyürek aracın tamamını sardı. Otomobildeki yangın, patlama ihtimali üzerine çevredeki insanlar üzerinde büyük bir korku ve endişe oluştururken, yangın ihbarı üzerine olaya yerine gelen Kocaeli Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından yapılan müdahale araçtaki yangın söndürüldü. Yangın sonrası otomobilde büyük bir hasarın oluştuğu görüldü..  foto:kocaeli itfaiyesi
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Yeni Mahalle 5118. Sokak üzerinde bu akşam bir otomobilde aniden çıkan yangın kısa sürede büyürek aracın tamamını sardı.

Otomobildeki yangın, patlama ihtimali üzerine çevredeki insanlar üzerinde büyük bir korku ve endişe oluştururken, yangın ihbarı üzerine olaya yerine gelen Kocaeli Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından yapılan müdahale araçtaki yangın söndürüldü. Yangın sonrası otomobilde büyük bir hasarın oluştuğu görüldü.. 
foto:kocaeli itfaiyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.