ÇAYIROVA'DA GÖZLER ŞEVKİ DEMİRCİ'DE

Siyaset 30.06.2023 - 07:07, Güncelleme: 30.06.2023 - 07:22
 

ÇAYIROVA'DA GÖZLER ŞEVKİ DEMİRCİ'DE

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanı seçilen Şevki Demirci başarılı çalışmaları ile geçen beş yılın sonunda Ak Parti Genel Merkezi tarafından yaptırılan başarılı ilçe belediye başkanları içinde "Kocaeli Birincisi" olmasından dolayı, 2019 seçimlerinde tekrar aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyordu ki, kendisine kurulan bir "kaset kumpası" ile "partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği" iddiası kaynaklı gerekçesiyle hem aday gösterilmedi hem de partiden ihraç edildi.. Şevki Demirci'ye bu yapılanlar, Çayırova kamuoyu vicdanında kabul görmeyince, Çayırovalılardan Şevki Demirci'ye "Bağımsız adayımız ol, oyumuz senindir" baskısı gelmesine ve bu baskıya da diğer muhalefet partilerden de destek gelmesine rağmen, Şevki Demirci hem Reis Erdoğan'a bağlılığından hem de dönemin Kocaeli milletvekili Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na karşı saygı ve sevgisinden dolayı, ne Ak Partiyi ne de onları zor durumda bırakmamak için adaylık tekliflerini kabul etmedi.. 2019'dan 2023'e kadar gelen dönemde Çayırovalılar arasında Şevki Demirci sevgisi giderek büyüdü ve Şevki Demirci onların acı ve tatlı günlerinde hep yanıbaşlarında oldu. Şimdi Çayırovalılar "söz söyleme sırası bızde" diyerek 2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci'yi belediye başkanı seçmeye hazırlanıyorlar.. Çayırova siyaset kamuoyu, Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde ya bir siyasi partiden ya da bağımsız olarak belediye başkan adayı olacağını peşinen kabul etmiş durumda. Bundan dolayı başta Ak Parti olmak üzere diğer siyasi partiler Şevki Demirci'nin yapacağı siyasi hamleyi merakla beklerken, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'in geçtiğimiz haftlarda ziyaretine geldiği Şevki Demirc'nin ise önümüzdeki iki ay içinde kararını netleştireceği konuşuluyor.. Öte yandan Kurban Bayramı dolayısı ile Çayırovalılar tarafından Şevki Demirci'ye yapılan aile boyu ziyaretler de dikkatlerden kaçmıyor..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanı seçilen Şevki Demirci başarılı çalışmaları ile geçen beş yılın sonunda Ak Parti Genel Merkezi tarafından yaptırılan başarılı ilçe belediye başkanları içinde "Kocaeli Birincisi" olmasından dolayı, 2019 seçimlerinde tekrar aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılıyordu ki, kendisine kurulan bir "kaset kumpası" ile "partili büyüklerine gıyaplarında hakaret ettiği" iddiası kaynaklı gerekçesiyle hem aday gösterilmedi hem de partiden ihraç edildi..

Şevki Demirci'ye bu yapılanlar, Çayırova kamuoyu vicdanında kabul görmeyince, Çayırovalılardan Şevki Demirci'ye "Bağımsız adayımız ol, oyumuz senindir" baskısı gelmesine ve bu baskıya da diğer muhalefet partilerden de destek gelmesine rağmen, Şevki Demirci hem Reis Erdoğan'a bağlılığından hem de dönemin Kocaeli milletvekili Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na karşı saygı ve sevgisinden dolayı, ne Ak Partiyi ne de onları zor durumda bırakmamak için adaylık tekliflerini kabul etmedi..

2019'dan 2023'e kadar gelen dönemde Çayırovalılar arasında Şevki Demirci sevgisi giderek büyüdü ve Şevki Demirci onların acı ve tatlı günlerinde hep yanıbaşlarında oldu. Şimdi Çayırovalılar "söz söyleme sırası bızde" diyerek 2024 yerel seçimlerinde Şevki Demirci'yi belediye başkanı seçmeye hazırlanıyorlar..

Çayırova siyaset kamuoyu, Şevki Demirci'nin 2024 yerel seçimlerinde ya bir siyasi partiden ya da bağımsız olarak belediye başkan adayı olacağını peşinen kabul etmiş durumda. Bundan dolayı başta Ak Parti olmak üzere diğer siyasi partiler Şevki Demirci'nin yapacağı siyasi hamleyi merakla beklerken, CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler'in geçtiğimiz haftlarda ziyaretine geldiği Şevki Demirc'nin ise önümüzdeki iki ay içinde kararını netleştireceği konuşuluyor..

Öte yandan Kurban Bayramı dolayısı ile Çayırovalılar tarafından Şevki Demirci'ye yapılan aile boyu ziyaretler de dikkatlerden kaçmıyor..

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.