ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN ACI KAYBI! Başkanlar mesaj yayınladı

Yaşam 08.12.2023 - 17:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 17:14
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNİN ACI KAYBI! Başkanlar mesaj yayınladı

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli Halil İbrahim Aydoğan yaşamını yitirdi. Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanı Şevki Demirci bu acı haberi "Belediye başkanlığı dönemimde mesai arkadaşımız Halil İbrahim Ağdoğan’ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Aramızdan genç yaşta ayrılan merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." sözleri ile duyurdu.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de yayınladığı taziye mesajında "Çalışma arkadaşımız Halil İbrahim Ağdoğan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Genç yaşta aramızdan ayrılan merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü personeli Halil İbrahim Aydoğan yaşamını yitirdi.

Çayırova Belediyesi önceki dönem başkanı Şevki Demirci bu acı haberi "Belediye başkanlığı dönemimde mesai arkadaşımız Halil İbrahim Ağdoğan’ın vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Aramızdan genç yaşta ayrılan merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." sözleri ile duyurdu..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'de yayınladığı taziye mesajında "Çalışma arkadaşımız Halil İbrahim Ağdoğan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Genç yaşta aramızdan ayrılan merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin" ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.