ÇAYIROVA BELEDİYESİNE BİR ADAY DAHA ÇIKTI; Dün akşam istifa etti

Siyaset 14.09.2023 - 16:05, Güncelleme: 14.09.2023 - 16:05
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNE BİR ADAY DAHA ÇIKTI; Dün akşam istifa etti

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yanısıra Çayırova Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığındaan istifa eden Servet Günay ve  Ak Parti Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim sekmen'in ismi konuşuluyor.. Öte taraftan geçmiş dönem Belediye Başkanı  Şevki Demirci'nin tekrar aday olmak için siyasi çalışmalar yaptığı biliniyor.. Çayırova siyaset kulisleri bu isimlere yoğunlaşmışken, dün akşam yeni ilçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin başkanlığında gerçekleşen Ak Parti Çayırova İlçe toplantsında, İlçe Yönetim kurulu üyesi Hayati Sevindik'in de, Çayırova Belediye Başkan adayı olmak için istifa ettiği haberi kulislere bomba gibi düştü.. Ak Parti Çayırova'nın kuruluşundan bugüne İlçe Teşkilat kademelerinde  görevler üstlenmiş olan Hayati Sevindik aslen Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden ve Çayırova'de geniş bir çevreye sahip olan Sevindik ailesinin ferdi..  Muhasebe ve Finans konularında uzman bir isim olan Hayati Sevindik uzunca bir süreden beri, Gebze Belediyesinin de Çevre Temizlik işlerini üstlenmiş olan Hasan Topaloğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu EVRA Grup'ta üst düzey mali ve finans yöneticisi olarak çalışmaktadır..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yanısıra Çayırova Belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığındaan istifa eden Servet Günay ve  Ak Parti Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İbrahim sekmen'in ismi konuşuluyor..

Öte taraftan geçmiş dönem Belediye Başkanı  Şevki Demirci'nin tekrar aday olmak için siyasi çalışmalar yaptığı biliniyor..

Çayırova siyaset kulisleri bu isimlere yoğunlaşmışken, dün akşam yeni ilçe Başkanı Erhan Sarıdede'nin başkanlığında gerçekleşen Ak Parti Çayırova İlçe toplantsında, İlçe Yönetim kurulu üyesi Hayati Sevindik'in de, Çayırova Belediye Başkan adayı olmak için istifa ettiği haberi kulislere bomba gibi düştü..

Ak Parti Çayırova'nın kuruluşundan bugüne İlçe Teşkilat kademelerinde  görevler üstlenmiş olan Hayati Sevindik aslen Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden ve Çayırova'de geniş bir çevreye sahip olan Sevindik ailesinin ferdi.. 

Muhasebe ve Finans konularında uzman bir isim olan Hayati Sevindik uzunca bir süreden beri, Gebze Belediyesinin de Çevre Temizlik işlerini üstlenmiş olan Hasan Topaloğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu EVRA Grup'ta üst düzey mali ve finans yöneticisi olarak çalışmaktadır..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.