Canan Kaftancıoğlu eşinden ayrıldı!

Magazin - Cemiyet 19.01.2024 - 21:36, Güncelleme: 19.01.2024 - 21:36
 

Canan Kaftancıoğlu eşinden ayrıldı!

KOCAELİ HABERİ
Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu boşandı. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu, 23 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu, 23 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Çiftin evliliklerinden bir kız çocuğu var. 8 Ocak'ta Adalar Adliyesi'nde çiftin boşanma davası görüldü. Anlaşmalı boşanma sürecini doğrulayan Kaftancıoğlu, özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan iddialara tepki gösterdi.
KOCAELİ HABERİ

Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu boşandı. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu, 23 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı.

Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eşi Ali Naki Kaftancıoğlu, 23 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Çiftin evliliklerinden bir kız çocuğu var. 8 Ocak'ta Adalar Adliyesi'nde çiftin boşanma davası görüldü. Anlaşmalı boşanma sürecini doğrulayan Kaftancıoğlu, özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan iddialara tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.