BÜYÜKGÖZ'ÜN TAKIMI BÜYÜKAKIN'IN TAKIMINI YENDİ

İlçeler 18.02.2024 - 21:35, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:35
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN TAKIMI BÜYÜKAKIN'IN TAKIMINI YENDİ

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi mücadelesinde bugün gerçekleşen karşılaşmada, Gebze Belediyesi Por veleybol takımı,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Alparslan Endüstri Erkekler Voleybol takımını yendi.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de, Gençlik ve spor il müdürü Gökhan Yavaşer ve Gebze ilçe spor müdürü Hikmet Tatoğlu ile birlikte bizzat izlediği Voleybol açında, Gebze Belediye Spor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Alparslan Endüstri Erkekler Voleybol takımını 3-0'lık bir skorla mağlup etti..  
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi mücadelesinde bugün gerçekleşen karşılaşmada, Gebze Belediyesi Por veleybol takımı,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Alparslan Endüstri Erkekler Voleybol takımını yendi..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de, Gençlik ve spor il müdürü Gökhan Yavaşer ve Gebze ilçe spor müdürü Hikmet Tatoğlu ile birlikte bizzat izlediği Voleybol açında, Gebze Belediye Spor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Alparslan Endüstri Erkekler Voleybol takımını 3-0'lık bir skorla mağlup etti..
Bir 6 kişi, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar ve kalabalık görseli olabilir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.