BÜYÜKGÖZ İFTAR YEMEĞİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Dünya 07.04.2023 - 22:00, Güncelleme: 07.04.2023 - 22:00
 

BÜYÜKGÖZ İFTAR YEMEĞİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu akşam belediye personeline bir iftar yemeği verdi.. Her gün ayrı bir iftar yemeği veren Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğine Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanıİdris Ersoy ve belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Belediyede açlışan personelin katılım sağladığı iftar yemeğini, sosyal medyadan "Bu akşam Ramazan ayının bereketini, mesai arkadaşlarımızla; gönül soframız etrafında paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yapılan ibadetleri ve edilen duaları dergah-ı izzetinde makbul ve kabul eylesin." ifadeleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu akşam belediye personeline bir iftar yemeği verdi..

Her gün ayrı bir iftar yemeği veren Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi Arapçeşme Bilim Kültür Merkezinde verilen iftar yemeğine Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanıİdris Ersoy ve belediye Başkan yardımcıları ile birlikte Belediyede açlışan personelin katılım sağladığı iftar yemeğini, sosyal medyadan "Bu akşam Ramazan ayının bereketini, mesai arkadaşlarımızla; gönül soframız etrafında paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yapılan ibadetleri ve edilen duaları dergah-ı izzetinde makbul ve kabul eylesin." ifadeleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.