BÜYÜKAKIN GEBZE'DE SORU YAĞMURUNA TUTULDU

Siyaset 05.03.2024 - 09:38, Güncelleme: 05.03.2024 - 09:38
 

BÜYÜKAKIN GEBZE'DE SORU YAĞMURUNA TUTULDU

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli gençler sordu, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz cevapladı.. Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren ve gençlik projeleriyle öne çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Kocaeli İl eGençlik Kolları Başkanı Çağtay Çağlayanile birlikte "Gençler Soruyor otobüsü"nde bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt tarafından her akşam bir mahalleyi ziyaret eden Gençler Soruyor otobüsünde, Gebzeli gençlerle bir araya gelen Başkan Büyükakın, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplandırdı. Başkan Büyükakın sorulan soruların yanısıra gençlere geleceklerine yönelik nasihatlerde bulundu. Başkan Büyükakın çok keyif aldığı o anları sosyal medyadan "Gebze Gençlik otobüsünde keyifli bir akşam geçirdik. Teşekkürler gençler, yeni dönemde hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız." sözleri ile paylaşırken, Başkan Büyükgöz'de bu paylaşıma "Kıymetli Başkanım, Sizin kaptanlığınızda, gençlerimizle beraber şehrimizi, #Gebze'mizi daha ileriye taşıyacağız." yorumunda bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli gençler sordu, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz cevapladı..

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren ve gençlik projeleriyle öne çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Kocaeli İl eGençlik Kolları Başkanı Çağtay Çağlayanile birlikte "Gençler Soruyor otobüsü"nde bir araya geldi.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt tarafından her akşam bir mahalleyi ziyaret eden Gençler Soruyor otobüsünde, Gebzeli gençlerle bir araya gelen Başkan Büyükakın, kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplandırdı. Başkan Büyükakın sorulan soruların yanısıra gençlere geleceklerine yönelik nasihatlerde bulundu.

Başkan Büyükakın çok keyif aldığı o anları sosyal medyadan "Gebze Gençlik otobüsünde keyifli bir akşam geçirdik. Teşekkürler gençler, yeni dönemde hep birlikte daha güzel işlere imza atacağız." sözleri ile paylaşırken, Başkan Büyükgöz'de bu paylaşıma "Kıymetli Başkanım, Sizin kaptanlığınızda, gençlerimizle beraber şehrimizi, #Gebze'mizi daha ileriye taşıyacağız." yorumunda bulundu..
Bir 2 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.