BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR GÖNDERDİ

İlçeler 14.04.2023 - 22:28, Güncelleme: 14.04.2023 - 22:28
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesinin tanına ve sevilen personellerinden birisi olan Metin İmamoğlu emekli oldu.. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Metin İmamoğlu'na emekliliği dolayısı ile sosyal medya sayfasından gönderdiği teşekkür mesajında "Belediyemizden emekli olan Metin İmamoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve afiyetler diliyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesinin tanına ve sevilen personellerinden birisi olan Metin İmamoğlu emekli oldu..

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Metin İmamoğlu'na emekliliği dolayısı ile sosyal medya sayfasından gönderdiği teşekkür mesajında "Belediyemizden emekli olan Metin İmamoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve afiyetler diliyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.