Buket Aydın, Sedat Peker'in iddialarının ardından ilk kez ortaya çıktı

Magazin - Cemiyet 08.07.2022 - 18:58, Güncelleme: 08.07.2022 - 18:58
 

Buket Aydın, Sedat Peker'in iddialarının ardından ilk kez ortaya çıktı

kocaeli haberi
Sedat Peker'in, "Deli Çavuş" hesabından attığı paylaşımlar nedeniyle gündeme gelen sunucu Buket Aydın, günler sonra ilk kez ortaya çıktı. Aydın, tatil yaptığı otelin manzarasını ve kendi fotoğrafını paylaştı. Birleşik Arap Emirliklerinde yaşayan ve konuşma yasağı olan Sedat Peker, "Deli Çavuş" adlı hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapmıştı. Peker'in iddialarında adı geçen sunucu Buket Aydın, günler sonra ortaya çıktı. Buket Aydın'ın bir dönem patronu olan Demirören Holding'in sahibi Yıldırım Demirören'le ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. İddialara sessiz kalan Buket Aydın, Bodrum'da tatil yaptığı anlardan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI Peker'in iddialarının ardından sessiz kalan ve sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan Buket Aydın, Instagram hesabından kaldığı otelin manzarasını paylaştı. Aydın, ayrıca ayna karşısında çektiği bir pozunu da 'Hikayeler' kısmından paylaştı. Aydın, paylaştığı iki pozuna da herhangi bir not düşmedi. SEDAT PEKER'İN İDDİALARI Yıldırım Demirören'in özel hayatı ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atan Sedat Peker, isim vermeden Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunarken işine son verilen Buket Aydın'ın, Yıldırım Demirören'in sevgilisi olduğunu ve Demirören'i Emir Sarıgül ile aldattığı için işine son verildiğini iddia etmişti. (karar.com)
kocaeli haberi

Sedat Peker'in, "Deli Çavuş" hesabından attığı paylaşımlar nedeniyle gündeme gelen sunucu Buket Aydın, günler sonra ilk kez ortaya çıktı. Aydın, tatil yaptığı otelin manzarasını ve kendi fotoğrafını paylaştı.

Birleşik Arap Emirliklerinde yaşayan ve konuşma yasağı olan Sedat Peker, "Deli Çavuş" adlı hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapmıştı. Peker'in iddialarında adı geçen sunucu Buket Aydın, günler sonra ortaya çıktı.

Buket Aydın'ın bir dönem patronu olan Demirören Holding'in sahibi Yıldırım Demirören'le ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. İddialara sessiz kalan Buket Aydın, Bodrum'da tatil yaptığı anlardan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI

Peker'in iddialarının ardından sessiz kalan ve sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan Buket Aydın, Instagram hesabından kaldığı otelin manzarasını paylaştı. Aydın, ayrıca ayna karşısında çektiği bir pozunu da 'Hikayeler' kısmından paylaştı. Aydın, paylaştığı iki pozuna da herhangi bir not düşmedi.

SEDAT PEKER'İN İDDİALARI

Yıldırım Demirören'in özel hayatı ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atan Sedat Peker, isim vermeden Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunarken işine son verilen Buket Aydın'ın, Yıldırım Demirören'in sevgilisi olduğunu ve Demirören'i Emir Sarıgül ile aldattığı için işine son verildiğini iddia etmişti. (karar.com)

62c7dd01e13c1.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.