Bu provokasyonlar iktidarı rahatsız etmiyor mu?

Siyaset 14.11.2023 - 14:11, Güncelleme: 14.11.2023 - 14:11
 

Bu provokasyonlar iktidarı rahatsız etmiyor mu?

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, kafeteryada halkı taciz edecek boyuta ulaşan protestolarla ilgili açıklamada bulunmayan iktidar temsilcilerine yüklendi.  İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, açıklamasında “İsrail’in dünyanın gözünün önünde Gazze’de işlediği katliam ülkemizin dört bir yanında kınanırken, ne yazık ki toplumun sinir uçlarına dokunan, büyük provokasyonlara meydan yaratabilecek eylemler de herkesin gözünün önünde gerçekleşiyor. Son olarak bir kafeteryada halkın taciz edecek boyuta ulaşan protestonun ardından bu eylemi gerçekleştirenlerle ilgili emniyetin soruşturma açacağı yönündeki açıklamayı desteklemekle beraber bunu yeterli bulmuyoruz.  Türkiye’de bu tip şiddete varan olayların bir nedeni de iktidarın günden güne daha da yükselen bu gerginlikle ilgili tek bir açıklama yapmamasıdır. Ne yazık ki günlerdir uluslar arası firmaların camları kırılmakta, oralara giden gençlerin üzerinde baskı kuracak eylemler gerçekleşmekte, son olarak da insanların kahveleri yerlere dökülmektedir. Hemen her konuda açıklama yapmayı marifet sayan iktidar temsilcileri ise bu olayları halkın izlediği gibi izlemekte, en ufak bir sorumluluk duygusu hissetmemektedir.  Bu durum bizleri düşündürmektedir. Acaba iktidar, emeklilerin tepkisi konuşulmasın diye, asgari ücretlilerin yoksulluğu gündeme gelmesin diye, ülkede artık normalleşen ekonomik kriz tartışma edilmesin diye büyük olaylara gebe bu provokasyonları görmezden mi gelmektedir? Bizler, toplumun bir numaralı gündemi olan ekonomik krizi hatırlatmaya, ülkenin gerçek problemlerinin konuşulması için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, kafeteryada halkı taciz edecek boyuta ulaşan protestolarla ilgili açıklamada bulunmayan iktidar temsilcilerine yüklendi. 

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, açıklamasında “İsrail’in dünyanın gözünün önünde Gazze’de işlediği katliam ülkemizin dört bir yanında kınanırken, ne yazık ki toplumun sinir uçlarına dokunan, büyük provokasyonlara meydan yaratabilecek eylemler de herkesin gözünün önünde gerçekleşiyor. Son olarak bir kafeteryada halkın taciz edecek boyuta ulaşan protestonun ardından bu eylemi gerçekleştirenlerle ilgili emniyetin soruşturma açacağı yönündeki açıklamayı desteklemekle beraber bunu yeterli bulmuyoruz. 

Türkiye’de bu tip şiddete varan olayların bir nedeni de iktidarın günden güne daha da yükselen bu gerginlikle ilgili tek bir açıklama yapmamasıdır. Ne yazık ki günlerdir uluslar arası firmaların camları kırılmakta, oralara giden gençlerin üzerinde baskı kuracak eylemler gerçekleşmekte, son olarak da insanların kahveleri yerlere dökülmektedir. Hemen her konuda açıklama yapmayı marifet sayan iktidar temsilcileri ise bu olayları halkın izlediği gibi izlemekte, en ufak bir sorumluluk duygusu hissetmemektedir. 

Bu durum bizleri düşündürmektedir. Acaba iktidar, emeklilerin tepkisi konuşulmasın diye, asgari ücretlilerin yoksulluğu gündeme gelmesin diye, ülkede artık normalleşen ekonomik kriz tartışma edilmesin diye büyük olaylara gebe bu provokasyonları görmezden mi gelmektedir? Bizler, toplumun bir numaralı gündemi olan ekonomik krizi hatırlatmaya, ülkenin gerçek problemlerinin konuşulması için üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.