Bu kez başını örttü

Magazin - Cemiyet 01.12.2021 - 05:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 05:25
 

Bu kez başını örttü

kocaelihaberi
Ertan Süzgün ile birlikte Youtube’da sunduğu program ile sık sık gündeme gelen Hande Sarıoğlu, yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak bir hareket yaptı... Spor spikeri Hande Sarıoğlu, iddialı pozları ve açıklamalarıyla magazin gündeminin renkli isimleri arasında yer alıyor. Ertan Süzgün ile birlikte Youtube’da sunduğu program ile sık sık gündeme gelen Sarıoğlu, yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak bir hareket yaptı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Sarıoğlu, başını örttüğü pozunu takipçileriyle paylaştı.Sarıoğlu, paylaşımına “Yemek yaparken başını örtmeyen de ne bileyim. Küçük Mediha oldum” notunu düştü. Güzel sunucunun paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İşte o paylaşım:
kocaelihaberi

Ertan Süzgün ile birlikte Youtube’da sunduğu program ile sık sık gündeme gelen Hande Sarıoğlu, yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak bir hareket yaptı...

Spor spikeri Hande Sarıoğlu, iddialı pozları ve açıklamalarıyla magazin gündeminin renkli isimleri arasında yer alıyor. Ertan Süzgün ile birlikte Youtube’da sunduğu program ile sık sık gündeme gelen Sarıoğlu, yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak bir hareket yaptı.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Sarıoğlu, başını örttüğü pozunu takipçileriyle paylaştı.Sarıoğlu, paylaşımına “Yemek yaparken başını örtmeyen de ne bileyim. Küçük Mediha oldum” notunu düştü.

Güzel sunucunun paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
İşte o paylaşım:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.