Bıyık: ''Belediye başkanıysan her alanda var olacaksın''

Siyaset 05.09.2023 - 20:59, Güncelleme: 05.09.2023 - 20:59
 

Bıyık: ''Belediye başkanıysan her alanda var olacaksın''

KOCAELİ HABERİ
Darıca'da uzun yıllara dayalı esnaflık ve akabinde siyaset geeçmiş olan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın en rahat olduğu konu Darıcalı hemşerileri ile kurmuş olduğu dostluk, arkadaşlık ve tanılıklık ilişkileridir.. Başkan Bıyık mesai dışındaki saatlerininm büyük bir kısmını yine Darıcalılara ayırarak, onları evlerinde, iş yerlerinde veya sahil boyunca dinlenme anlarında ziyaret ediyor.. Muzaffer Bıyık bugün Bayramoğlu Murat Tatil Sitesine giderek, basketbol oynaya gençlere eşlik etti. Basket topu ile atış yapıp sayıda yazan Bıyık o anları sosyal medyadan "Belediye başkanıysan her alanda var olacaksın." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca'da uzun yıllara dayalı esnaflık ve akabinde siyaset geeçmiş olan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın en rahat olduğu konu Darıcalı hemşerileri ile kurmuş olduğu dostluk, arkadaşlık ve tanılıklık ilişkileridir..

Başkan Bıyık mesai dışındaki saatlerininm büyük bir kısmını yine Darıcalılara ayırarak, onları evlerinde, iş yerlerinde veya sahil boyunca dinlenme anlarında ziyaret ediyor..

Muzaffer Bıyık bugün Bayramoğlu Murat Tatil Sitesine giderek, basketbol oynaya gençlere eşlik etti. Basket topu ile atış yapıp sayıda yazan Bıyık o anları sosyal medyadan "Belediye başkanıysan her alanda var olacaksın." notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.