BİR DEPREMZEDEMİZ DE GEBZE'DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 14.02.2023 - 17:27, Güncelleme: 14.02.2023 - 17:27
 

BİR DEPREMZEDEMİZ DE GEBZE'DE YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Hanife Zeytun, yaşamını yitirdi. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu bu acı haberi " Depremzede yaralılarımızdan Fatih Devlet Hastanesi Yoğun bakımda yatmakta olan Hanife Zeytun isimli hastamızı kaybettik. Allah Rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun. Tedavileri devam eden diğer yaralılarımıza, Allah’tan şifa diliyoruz." sözleri ile duyurduktan sonra cenaze törenine bizzat katılım sağladı.. Merhume Hanife Zeytun ve tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet aileleri ve milletimize başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Hanife Zeytun, yaşamını yitirdi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu bu acı haberi " Depremzede yaralılarımızdan Fatih Devlet Hastanesi Yoğun bakımda yatmakta olan Hanife Zeytun isimli hastamızı kaybettik. Allah Rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun. Tedavileri devam eden diğer yaralılarımıza, Allah’tan şifa diliyoruz." sözleri ile duyurduktan sonra cenaze törenine bizzat katılım sağladı..

Merhume Hanife Zeytun ve tüm deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet aileleri ve milletimize başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.