BİLGİNER'İN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Eğitim-Kültür-Sanat 18.11.2023 - 10:28, Güncelleme: 18.11.2023 - 10:28
 

BİLGİNER'İN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Cuma günü öğle saatlerinde ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığı bu sebepten dolayı oyuncunun rol aldığı 'Kel Şarkıcı' isimli oyunun ertelendiği iddia edilmişti. Oyun Atölyesi konuyla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'nin usta oyuncularından Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığına dair çıkan haberler, Oyun Atölyesi tarafından yalanlandı. Oyuncunun menajeri ve Oyun Atölyesi, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak Haluk Bilginer'in sağlığının iyi olduğunu belirtti. Oyun Atölyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, oyuncunun sevenlerini rahatlatırken, Bilginer'in sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı.
KOCAELİ HABERİ

Cuma günü öğle saatlerinde ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığı bu sebepten dolayı oyuncunun rol aldığı 'Kel Şarkıcı' isimli oyunun ertelendiği iddia edilmişti. Oyun Atölyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'nin usta oyuncularından Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığına dair çıkan haberler, Oyun Atölyesi tarafından yalanlandı. Oyuncunun menajeri ve Oyun Atölyesi, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak Haluk Bilginer'in sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Oyun Atölyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, oyuncunun sevenlerini rahatlatırken, Bilginer'in sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.