Beyaz Show geri dönüyor; İşte o tarih

Magazin - Cemiyet 11.10.2023 - 00:03, Güncelleme: 11.10.2023 - 00:10
 

Beyaz Show geri dönüyor; İşte o tarih

KOCAELİ HABERİ
Beyaz Show geri mi dönüyor? Acun Ilıcalı müjdeyi böyle duyurdu.. Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın programında yaptığı açıklamalarla, Beyaz Show'un geri döneceğini duyurdu. Uzun bir aradan sonra ekrana gelecek olan Beyaz Show, izleyicileri heyecanlandırdı. Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programınına konuk oldu. Programda yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündeme oturan Acun Ilıcalı, Beyaz Show açıklaması ile dikkat çekti. Uzun yıllardır ekranlarda olmayan Beyaz Show hakkında konuşan Acun Ilıcalı izleyenleri heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Yılbaşında geri dönüyor Acun Ilıcalı, Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini açıkladı. Ilıcalı "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." sözleriyle müjdeyi verdi. Beyaz Show'un yeniden başlayacağı haberi sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Beyaz Show her Cuma ekranlara gelerek izleyiciyi televizyon başına kilitliyordu. Son olarak 4 Mayıs 2018 Cuma günü ekranlara gelen Beyaz Show yayın hayatına son vermişti.
KOCAELİ HABERİ

Beyaz Show geri mi dönüyor? Acun Ilıcalı müjdeyi böyle duyurdu..

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın programında yaptığı açıklamalarla, Beyaz Show'un geri döneceğini duyurdu. Uzun bir aradan sonra ekrana gelecek olan Beyaz Show, izleyicileri heyecanlandırdı.

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum" programınına konuk oldu. Programda yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündeme oturan Acun Ilıcalı, Beyaz Show açıklaması ile dikkat çekti. Uzun yıllardır ekranlarda olmayan Beyaz Show hakkında konuşan Acun Ilıcalı izleyenleri heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Yılbaşında geri dönüyor

Acun Ilıcalı, Beyaz Show’un yılbaşında ekranlara döneceğini açıkladı. Ilıcalı "Beyaz Show yılbaşında olacak. Bu ülkenin Beyaz Show'a ihtiyacı var." sözleriyle müjdeyi verdi.

Beyaz Show'un yeniden başlayacağı haberi sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Beyaz Show her Cuma ekranlara gelerek izleyiciyi televizyon başına kilitliyordu. Son olarak 4 Mayıs 2018 Cuma günü ekranlara gelen Beyaz Show yayın hayatına son vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.