Berrak Tüzünataç’tan aşk itirafı

Magazin - Cemiyet 08.01.2024 - 09:26, Güncelleme: 08.01.2024 - 09:26
 

Berrak Tüzünataç’tan aşk itirafı

KOCAELİ HABERİ
Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı cesur fotoğraflarıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç önceki akşam bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Tüzünataç özel hayatıyla ilgili konuştu. Oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz aylarda Hello dergisine konuşmuştu. Çocukluk hayali sorulan Berrak Tüzünataç, dansöz olmak istediğini söylemişti. 37 yaşındaki Berrak Tüzünataç, "Dansöz olmak istiyormuşum. Bu kararım pek teşvik edilmemiş olacak ki ilkokulda bilim kadını olmak istediğimi beyan etmişim bir anket defterinde. Sonuç olarak oyuncu oldum. Buyurun size tatlı, kısa bir fıkra" demişti. Hello dergisine röportaj veren Tüzünataç, “Özgürlük hissi benim için biraz hayati. Kendi içinde samimiyeti ve gerçekliği çok arayan biriyim. Kendimi bildim bileli hayalperestim. Çok hayal kurarım, meşgul dönemlerde hayal kurmayı özlerim hatta” ifadelerini kullanmıştı. Berrak Tüzünataç, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. 2021’de Ali Yörenç’ten ayrıldığından beri ciddi bir ilişki yaşamayan ve şu an hayatında biri olmayan Berrak Tüzünataç halinden memnun olduğunu söyledi. Oyuncu “Ben bu yalnızlığımı bozma peşinde değilim aslında. Birisi de olursa hayır demem. Ancak bunun arayışında değilim. Keyfim yerinde şu an. Gayet de mutluyum, yalnızlık gerçekten bana çok iyi geldi” dedi. Geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Burak Yamantürk'ün doğum gününe katılan Berrak Tüzünataç, partiden arka arkaya paylaşımlarda bulunmuştu. Tüzünataç'ın sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladığı son kare ise dikkat çekmişti. Posta gazetesi-Engin Can Dilekli
KOCAELİ HABERİ

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı cesur fotoğraflarıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç önceki akşam bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Tüzünataç özel hayatıyla ilgili konuştu.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz aylarda Hello dergisine konuşmuştu. Çocukluk hayali sorulan Berrak Tüzünataç, dansöz olmak istediğini söylemişti.

37 yaşındaki Berrak Tüzünataç, "Dansöz olmak istiyormuşum. Bu kararım pek teşvik edilmemiş olacak ki ilkokulda bilim kadını olmak istediğimi beyan etmişim bir anket defterinde. Sonuç olarak oyuncu oldum. Buyurun size tatlı, kısa bir fıkra" demişti.

Hello dergisine röportaj veren Tüzünataç, “Özgürlük hissi benim için biraz hayati. Kendi içinde samimiyeti ve gerçekliği çok arayan biriyim. Kendimi bildim bileli hayalperestim.

Çok hayal kurarım, meşgul dönemlerde hayal kurmayı özlerim hatta” ifadelerini kullanmıştı.

Berrak Tüzünataç, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

2021’de Ali Yörenç’ten ayrıldığından beri ciddi bir ilişki yaşamayan ve şu an hayatında biri olmayan Berrak Tüzünataç halinden memnun olduğunu söyledi. Oyuncu “Ben bu yalnızlığımı bozma peşinde değilim aslında. Birisi de olursa hayır demem. Ancak bunun arayışında değilim. Keyfim yerinde şu an. Gayet de mutluyum, yalnızlık gerçekten bana çok iyi geldi” dedi.

Geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Burak Yamantürk'ün doğum gününe katılan Berrak Tüzünataç, partiden arka arkaya paylaşımlarda bulunmuştu. Tüzünataç'ın sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladığı son kare ise dikkat çekmişti.
Posta gazetesi-Engin Can Dilekli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.