BAŞKAN TALUS'UN SEÇİM TRAFİĞİ HIZ KESMİYOR

Siyaset 03.05.2023 - 15:01, Güncelleme: 03.05.2023 - 15:01
 

BAŞKAN TALUS'UN SEÇİM TRAFİĞİ HIZ KESMİYOR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy ve Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti. Talus, ilk olarak önceki dönem AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a ziyarette bulundu. Eryarsoy ile iş yerinde bir araya gelen Talus, “Önceki dönem İl Başkanımızı ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi. “DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK” Şahin Talus daha sonra Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti. Talus’a ziyarette AK Parti Kocaeli SKM Başkanı Av. Alper Doğan da eşlik etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette,  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunuldu.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy ve Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti. Talus, ilk olarak önceki dönem AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a ziyarette bulundu. Eryarsoy ile iş yerinde bir araya gelen Talus, “Önceki dönem İl Başkanımızı ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

“DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK”

Şahin Talus daha sonra Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti. Talus’a ziyarette AK Parti Kocaeli SKM Başkanı Av. Alper Doğan da eşlik etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette,  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.