BAŞKAN SARI MESAJ YAYINLADI

Siyaset 01.05.2023 - 05:46, Güncelleme: 01.05.2023 - 05:46
 

BAŞKAN SARI MESAJ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ
Başkan Sarı’den 1 Mayıs mesajı; “İşçi ve Emek Bayramı’nda alanlardayız” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Güvencesizliğe mahkum edilen işçi ve emekçilerimiz için 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nün de her yıl olduğu gibi bu yılda alanlarda olacağız. Sadece saray ve çevresinin çıkarlarını düşünen zihniyetin torba yasalarla, emekçilerin kıdem tazminatlarına, alın terine, kazanılmış haklarına göz diktiği günlere veda etmeye çok az kaldı. Yandaşlarına vergi muafiyeti getirip işçiyi açlık sınırının altında ücretlere ikna etmeye çalışarak bir de bunu büyük bir övgüymüş gibi duyuranlara veda etmeye az kaldı. Borçlarını ödeyemeyen, işsizlikle mücadele eden emekçiler canına kıyarken, tek ünvanları iktidar ahbabı olmak olan yandaşlarını 3’er 5’er maaş daha bağlayarak devlet kurumlarına yönetici yapan zihniyetle vedalaşmaya az kaldı. Bu 1 Mayıs, işçinin ve emekçinin güvencesizliğini düşüneceği son 1 Mayıs olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak 1 Mayıs Pazartesi Günü saat 11.30’da Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu’nun Yahyakaptan Gross Market önünden başlatacağı kortejde tüm kademelerimizle yer alacağız. Emeğin karşılığının gerçek sahiplerine verileceği 1 Mayıs’ları hep birlikte kutlayacağımız günleri karşılamaya çok az kaldı. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı kutlu olsun.”
KOCAELİ HABERİ

Başkan Sarı’den 1 Mayıs mesajı; “İşçi ve Emek Bayramı’nda alanlardayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Başkan Sarı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Güvencesizliğe mahkum edilen işçi ve emekçilerimiz için 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nün de her yıl olduğu gibi bu yılda alanlarda olacağız. Sadece saray ve çevresinin çıkarlarını düşünen zihniyetin torba yasalarla, emekçilerin kıdem tazminatlarına, alın terine, kazanılmış haklarına göz diktiği günlere veda etmeye çok az kaldı. Yandaşlarına vergi muafiyeti getirip işçiyi açlık sınırının altında ücretlere ikna etmeye çalışarak bir de bunu büyük bir övgüymüş gibi duyuranlara veda etmeye az kaldı. Borçlarını ödeyemeyen, işsizlikle mücadele eden emekçiler canına kıyarken, tek ünvanları iktidar ahbabı olmak olan yandaşlarını 3’er 5’er maaş daha bağlayarak devlet kurumlarına yönetici yapan zihniyetle vedalaşmaya az kaldı. Bu 1 Mayıs, işçinin ve emekçinin güvencesizliğini düşüneceği son 1 Mayıs olacak. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesi olarak 1 Mayıs Pazartesi Günü saat 11.30’da Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu’nun Yahyakaptan Gross Market önünden başlatacağı kortejde tüm kademelerimizle yer alacağız. Emeğin karşılığının gerçek sahiplerine verileceği 1 Mayıs’ları hep birlikte kutlayacağımız günleri karşılamaya çok az kaldı. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.