BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN ANLAMLI İMZA

Sağlık 10.11.2022 - 12:33, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:33
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN ANLAMLI İMZA

KOCAELİ HABERİ
Glutensiz Yaşam Derneği ile hizmet protokolü imzalandı Çayırova Belediyesi, yer tahsis ettiği Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği  ile ortak hizmet protokolü imzaladı. İlçedeki çölyak hastalarının daima yanında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çölyak hastalığı  ilgili değişik platformlarda farkındalık oluşturmak,  eğitim çalışmaları yapmak ve glutensiz ürünlerin tedariki ve kullanımıyla ile ilgili Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu ile ortak hizmet protokolü imzaladı. Protokol imza töreninde konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi “Protokolümüzün esas amacı derneğimize ilçemizde bir yer tahsisinde bulunulması ve derneğimizin faaliyetlerini burada daha rahat bir şekilde gerçekleştirerek, çölyak hastalarımıza daha rahat hizmet vermesini kapsıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın da destekleri çok önemli. Bizler de ilçe belediyeleri olarak çölyak hastalarımız ile birlikteyiz. Glutensiz Yaşam Derneği’ni destekliyoruz. Niyetimiz hastalarımızın tedavi olması. Tedavi sürecinde de Çayırova Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.’’ dedi. Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu da, “Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin çölyak hastalarına verdiği destek ve çölyak hastalarıyla işbirliği içerisinde olmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanımız Türkiye genelinde örnek bir belediyecilik sergiliyor. Çayırova olarak rol model olmaktan dolayı çok mutluyuz. Başkanımıza bütün üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Glutensiz Yaşam Derneği ile hizmet protokolü imzalandı

Çayırova Belediyesi, yer tahsis ettiği Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği  ile ortak hizmet protokolü imzaladı.

İlçedeki çölyak hastalarının daima yanında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çölyak hastalığı  ilgili değişik platformlarda farkındalık oluşturmak,  eğitim çalışmaları yapmak ve glutensiz ürünlerin tedariki ve kullanımıyla ile ilgili Çayırova Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu ile ortak hizmet protokolü imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi “Protokolümüzün esas amacı derneğimize ilçemizde bir yer tahsisinde bulunulması ve derneğimizin faaliyetlerini burada daha rahat bir şekilde gerçekleştirerek, çölyak hastalarımıza daha rahat hizmet vermesini kapsıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın da destekleri çok önemli. Bizler de ilçe belediyeleri olarak çölyak hastalarımız ile birlikteyiz. Glutensiz Yaşam Derneği’ni destekliyoruz. Niyetimiz hastalarımızın tedavi olması. Tedavi sürecinde de Çayırova Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu da, “Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’nin çölyak hastalarına verdiği destek ve çölyak hastalarıyla işbirliği içerisinde olmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanımız Türkiye genelinde örnek bir belediyecilik sergiliyor. Çayırova olarak rol model olmaktan dolayı çok mutluyuz. Başkanımıza bütün üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.