BAŞKAN ÇİFTÇİ KİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR ACABA?

Dünya 14.10.2023 - 19:53, Güncelleme: 14.10.2023 - 20:17
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ KİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR ACABA?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediyesi tarafından yapılan Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık ve Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan, Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları ve Çayırovalılar katılım sağladı.  BAŞKAN ÇİFTÇİ KİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR? Yukarıya kadar olan her şey hem Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve hem de Çayırovalılar açısından gayet normal ve sıkıntılı bir durum yok. Sıkıntı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tören alanındaki duvara astırdığı kocaman afişte yer alan fotoğrafta. Başkan Çiftçi kocaman afişe, kendi fotoğrafını en büyük ve hatta devasa bir ölçekte yerleştirince ve o dev afişin hemen yanında da boydan boya çekili ipe dizili Türk Bayrağı ile Çayırova Belediye logolu bayrağı da çok küçük ebatta kalınca, orada bulunan Çayırovalıların dikkatini çekti.. Bünyamin Çiftçi göreve geldiğinde, Çayırova için üretmiş olduğu slogan "SEVİNCE" idi. Başkan Çiftçi bunu "Çayırova'yı sevince" olarak tüm inşatlarına ve yol kenarlarındaki bilboardlara astırmıştı.. Ve bu kocaman Bünyamin Çiftçili afiş karşısında yine ister istemez "Acaba Başkan Çiftçi kendisini mi daha çok seviyor" sorusunu akıllara takıldı.. Öte yandan akıllara gelen bir başka şey ise Ankara'da hiçbir afiş ve bilboardda kendi fotoğrafına yer verdirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendsine sorulan "astırdığınız afişlerde neden fotoğrafınız yok" şeklindeki soruya karşılık "Ankara'da Bilboardlarda benim ne adımı ne de fotoğrafımı göremezsiniz. Fotoğraflarda sadece Büyükşehir Belediyesinin adı yazar logosou yer alır. Çünkü o reklamı ben kendi kesemden yapmıyorum" şeklindeki efsane cevabı oldu.. Neyse Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, çok uzun yıllardan beri özlemle bekledikleri Çayırova Devlet Hastanesine bir türlü kavuşamayan tüm Çayırovalılara hayırlı olsun..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediyesi tarafından yapılan Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık ve Spor Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan, Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları ve Çayırovalılar katılım sağladı. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ KİMİ DAHA ÇOK SEVİYOR?

Yukarıya kadar olan her şey hem Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve hem de Çayırovalılar açısından gayet normal ve sıkıntılı bir durum yok.

Sıkıntı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tören alanındaki duvara astırdığı kocaman afişte yer alan fotoğrafta. Başkan Çiftçi kocaman afişe, kendi fotoğrafını en büyük ve hatta devasa bir ölçekte yerleştirince ve o dev afişin hemen yanında da boydan boya çekili ipe dizili Türk Bayrağı ile Çayırova Belediye logolu bayrağı da çok küçük ebatta kalınca, orada bulunan Çayırovalıların dikkatini çekti..

Bünyamin Çiftçi göreve geldiğinde, Çayırova için üretmiş olduğu slogan "SEVİNCE" idi. Başkan Çiftçi bunu "Çayırova'yı sevince" olarak tüm inşatlarına ve yol kenarlarındaki bilboardlara astırmıştı..

Ve bu kocaman Bünyamin Çiftçili afiş karşısında yine ister istemez "Acaba Başkan Çiftçi kendisini mi daha çok seviyor" sorusunu akıllara takıldı..

Öte yandan akıllara gelen bir başka şey ise Ankara'da hiçbir afiş ve bilboardda kendi fotoğrafına yer verdirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendsine sorulan "astırdığınız afişlerde neden fotoğrafınız yok" şeklindeki soruya karşılık "Ankara'da Bilboardlarda benim ne adımı ne de fotoğrafımı göremezsiniz. Fotoğraflarda sadece Büyükşehir Belediyesinin adı yazar logosou yer alır. Çünkü o reklamı ben kendi kesemden yapmıyorum" şeklindeki efsane cevabı oldu..

Neyse Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, çok uzun yıllardan beri özlemle bekledikleri Çayırova Devlet Hastanesine bir türlü kavuşamayan tüm Çayırovalılara hayırlı olsun..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.