BAŞKAN BÜYÜKGÖZ TRABZONLULARA GİTTİ

Siyaset 28.03.2024 - 04:41, Güncelleme: 28.03.2024 - 05:03
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ TRABZONLULARA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Zinnur Büyükgz dün akşam Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneği ve Gebze Trabzonlu iş insanları derneğini ziyaret etti.. Başkan Büyükgöz, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Cemal Koçyiğit, dernek yönetimi ve üyelerine bugüne kadar Gebze'de yaptıkları hizmetleri ve önümüzdeki dönem hayat geçirmeyei düşündüğü projeleri anlattı.. Trabzonlular tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze'mizi sağlama aldığımız işlerimizin temelinde hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmeler yatıyor. Yeni dönem de bu görüşmeleri, fikir alışverişlerini güçlendirerek sürdüreceğiz." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Zinnur Büyükgöz daha sonra Gebze Fırtına Trabzonsporlular ve İş insanları derneğini ziyaret etti ve o ziyareti de "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız ve yönetimimizle birlikte Gebze Fırtına Trabzonsporlular derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş ve hemşerilerimizle Hasbihal eyledik." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Zinnur Büyükgz dün akşam Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneği ve Gebze Trabzonlu iş insanları derneğini ziyaret etti..

Başkan Büyükgöz, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Cemal Koçyiğit, dernek yönetimi ve üyelerine bugüne kadar Gebze'de yaptıkları hizmetleri ve önümüzdeki dönem hayat geçirmeyei düşündüğü projeleri anlattı..

Trabzonlular tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze'mizi sağlama aldığımız işlerimizin temelinde hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmeler yatıyor. Yeni dönem de bu görüşmeleri, fikir alışverişlerini güçlendirerek sürdüreceğiz." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Zinnur Büyükgöz daha sonra Gebze Fırtına Trabzonsporlular ve İş insanları derneğini ziyaret etti ve o ziyareti de "Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanımız Ali Yalsız ve yönetimimizle birlikte Gebze Fırtına Trabzonsporlular derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş ve hemşerilerimizle Hasbihal eyledik." sözleri ile paylaştı..
Bir 9 kişi, aydınlatma ve şunu diyen bir yazı 'FIRTINA TRABZONSPOR' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.