Başkan Büyükakın'a ''Allahuekber!'' dedirten mucizevi an..

Yaşam 15.02.2023 - 04:50, Güncelleme: 15.02.2023 - 04:50
 

Başkan Büyükakın'a ''Allahuekber!'' dedirten mucizevi an..

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi sabaha karşı 04.17’de meydana gelen depremin ardından teyakkuza geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha gün aydınlanmadan yola çıkıp, deprem bölgesine ilk ulaşan ekiplerden olmuştu. Aradan geçen dokuz günde, deprem bölgesinde gece gündüz demeden arama kurtarma çalışması yapan Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesinin arama kurtarma ekipleri, yüze yakın depremzedeyi enkaz altından sağ olarak kurtarmayı başardılar.. Depremin 9'uncu gününün 208.inci saatinde, Hatay’dan umutları yeşerten güzel bir haber daha geldi. Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi’nde bulunan Murat Apartmanı'nın enkazında baba ile kızına sağ olarak ulaşıldı. Kocaeli Belediyesi İtfaiye arama kurtarma ekipleri baba ile kızını enkazın altından 209. saatin sonunda sağ olarak kurtardı.  Depremin ikinci gününden beri görevli olarak Antakya'da olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, enkaz altında vermiş olduğu dokuz günlük yaşam mücadelesini kazanmış olan kadının dışarıya çıkarılış anında ellerini havaya kaldırarak yapmış olduğu zafer işaretinin fotoğrafını, sosyal medyadan "Allahuekber!" ifadesi ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi sabaha karşı 04.17’de meydana gelen depremin ardından teyakkuza geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daha gün aydınlanmadan yola çıkıp, deprem bölgesine ilk ulaşan ekiplerden olmuştu. Aradan geçen dokuz günde, deprem bölgesinde gece gündüz demeden arama kurtarma çalışması yapan Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesinin arama kurtarma ekipleri, yüze yakın depremzedeyi enkaz altından sağ olarak kurtarmayı başardılar..

Depremin 9'uncu gününün 208.inci saatinde, Hatay’dan umutları yeşerten güzel bir haber daha geldi. Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi’nde bulunan Murat Apartmanı'nın enkazında baba ile kızına sağ olarak ulaşıldı. Kocaeli Belediyesi İtfaiye arama kurtarma ekipleri baba ile kızını enkazın altından 209. saatin sonunda sağ olarak kurtardı. 

Depremin ikinci gününden beri görevli olarak Antakya'da olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, enkaz altında vermiş olduğu dokuz günlük yaşam mücadelesini kazanmış olan kadının dışarıya çıkarılış anında ellerini havaya kaldırarak yapmış olduğu zafer işaretinin fotoğrafını, sosyal medyadan "Allahuekber!" ifadesi ile paylaştı.. 
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.