BAŞKAN BIYIK ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

Siyaset 02.06.2023 - 04:08, Güncelleme: 02.06.2023 - 04:18
 

BAŞKAN BIYIK ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli’deki lçe belediyelerinde Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan isimleri Darıca'da yemekte ağırladı.. Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Abdurrezzak'ın organizasyonı ile gerçekleşen organizasyonda, Özel Kalem Müdürleri ile yemekten buluşan ve daha sonra birlikte fotoğraf çektiren Başkan Bıyık o kareyi sosyal medyadan "Kocaeli’deki ilçe belediyelerimizde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan arkadaşlarımız ile ev sahipliğimizde bir araya geldik. Mevkidaşlarımızın her türlü yükünü alan Özel Kalem Müdürlerimize hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli’deki lçe belediyelerinde Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan isimleri Darıca'da yemekte ağırladı..

Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Abdurrezzak'ın organizasyonı ile gerçekleşen organizasyonda, Özel Kalem Müdürleri ile yemekten buluşan ve daha sonra birlikte fotoğraf çektiren Başkan Bıyık o kareyi sosyal medyadan "Kocaeli’deki ilçe belediyelerimizde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan arkadaşlarımız ile ev sahipliğimizde bir araya geldik. Mevkidaşlarımızın her türlü yükünü alan Özel Kalem Müdürlerimize hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.