BAŞKAN ASLANTAŞ BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN İFTARINA KATILDI

İlçeler 06.04.2023 - 20:42, Güncelleme: 06.04.2023 - 20:42
 

BAŞKAN ASLANTAŞ BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN İFTARINA KATILDI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa eden Nail Çiler'in yerine Gebze Ticaret Odasına  Başkan seçilen Abdurrahman Aslantaş ile Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz arasındaki samimiyet ve muhabbet dikkatlerden kaçmıyor.. Zinuur Büyükgöz'ün geçtiğimiz gün GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı makamında ziyaret etmesi ve karşılıklı hediyrleşmeden sonra bu akşam da Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün davetine icabet ederek, onun verdiği iftar yemeğine katılım sağladı..  Gebze'nin en önemli bu iki kurumun başkanları arasında kısa sürede oluşan bu derin muhabbet de dikkatlerden kaçmadı..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa eden Nail Çiler'in yerine Gebze Ticaret Odasına  Başkan seçilen Abdurrahman Aslantaş ile Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz arasındaki samimiyet ve muhabbet dikkatlerden kaçmıyor..

Zinuur Büyükgöz'ün geçtiğimiz gün GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı makamında ziyaret etmesi ve karşılıklı hediyrleşmeden sonra bu akşam da Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün davetine icabet ederek, onun verdiği iftar yemeğine katılım sağladı.. 

Gebze'nin en önemli bu iki kurumun başkanları arasında kısa sürede oluşan bu derin muhabbet de dikkatlerden kaçmadı..
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.