BAŞARAN VE TÜRKER'DEN ALTINTAŞ'A ZİYARET

Güncel 05.09.2023 - 20:29, Güncelleme: 05.09.2023 - 20:29
 

BAŞARAN VE TÜRKER'DEN ALTINTAŞ'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin saygın iş ve siyaset insanlarından Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Türker Turizm'in sahibi Yekta Türker, Gökhan Altıntaş'ı Bilişim Vadisi karşısında yeni kurmuş olduğu otomotiv servisi Propratik ve Otopratik'te ziyaret etti.. Mehmet Başaran ve Yekta Türker, Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi ve yakın dostları olan Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş'ı Gebze Bölgesine kazandırdığı bu önemli hizmet servisinden dolayı tebrik edip kutlarken, Gökhan Altıntaş'ta o anlar sosyal medyadan "Sevgili başkanım Yekta Türker ve abim Mehmet Başaran hızlı bakım servislerimizi ziyaret ettiler. Varolsunlar" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin saygın iş ve siyaset insanlarından Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Türker Turizm'in sahibi Yekta Türker, Gökhan Altıntaş'ı Bilişim Vadisi karşısında yeni kurmuş olduğu otomotiv servisi Propratik ve Otopratik'te ziyaret etti..

Mehmet Başaran ve Yekta Türker, Gebze Bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi ve yakın dostları olan Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş'ı Gebze Bölgesine kazandırdığı bu önemli hizmet servisinden dolayı tebrik edip kutlarken, Gökhan Altıntaş'ta o anlar sosyal medyadan "Sevgili başkanım Yekta Türker ve abim Mehmet Başaran hızlı bakım servislerimizi ziyaret ettiler. Varolsunlar" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.