BAŞARAN AİLESİ BAĞIŞLADIĞI OKUL İNŞAATINA BAŞLADI

Yaşam 07.11.2023 - 17:14, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:14
 

BAŞARAN AİLESİ BAĞIŞLADIĞI OKUL İNŞAATINA BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Aralarında Kocaeli Kent Konseyinin Gebzeli Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran'ın da olduğu Gebze'nin en köklü ailelerinden birisi olan Başaranlar,  Gebze Adem Yavuz mahallesinde yaptırarak MEB'e bağışlayacakları 26 derslikli ortaöğretim okuluna merhum aile büyükleri İsmail Başaran'ın adını verdikleri okulun yapım protokolünü 5 Mayıs 2023 tarihinde Kocaeli Valiliği’nde imzalamışlardı.. Mehmet Başaran, İbrahim Başaran, İsmail Başaran, Mehmet Başaran'ın ablası Gülseren Kirmani ve Hülya Başaran'ın katkılarıyla karşılanan ve maaliyeti 30 milyon TL olan Gebze Hacı Ayvacıoğlu İsmail Başaran Ortaokulu, Gebze Adem Yavuz mahallesinde Mllli Eğitim Bakanlığı ve Gebze Belediyesi tarafından tahsis edilen 5 dönümlük arsa üzerine 26 derslikli okulun inşası için bugün start verildi... Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bugün Mehmet Başaran ile birlikte okulun inşa alanına gitti ve o anlkarı sosyal medyadan "Gebze’nin köklü ailelerinden Başaran ailesinin Gebze Adem Yavuz mahallemize yaptıracakları 24 derslikli ortaokulumuzun yapımına başlandı. Ailemize eğitim ailesi olarak minnettarız…." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Aralarında Kocaeli Kent Konseyinin Gebzeli Başkan yardımcısı Mehmet Başaran ve Gebze Ticaret Odası kurucu başkanı İbrahim Başaran'ın da olduğu Gebze'nin en köklü ailelerinden birisi olan Başaranlar,  Gebze Adem Yavuz mahallesinde yaptırarak MEB'e bağışlayacakları 26 derslikli ortaöğretim okuluna merhum aile büyükleri İsmail Başaran'ın adını verdikleri okulun yapım protokolünü 5 Mayıs 2023 tarihinde Kocaeli Valiliği’nde imzalamışlardı..

Mehmet Başaran, İbrahim Başaran, İsmail Başaran, Mehmet Başaran'ın ablası Gülseren Kirmani ve Hülya Başaran'ın katkılarıyla karşılanan ve maaliyeti 30 milyon TL olan Gebze Hacı Ayvacıoğlu İsmail Başaran Ortaokulu, Gebze Adem Yavuz mahallesinde Mllli Eğitim Bakanlığı ve Gebze Belediyesi tarafından tahsis edilen 5 dönümlük arsa üzerine 26 derslikli okulun inşası için bugün start verildi...

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bugün Mehmet Başaran ile birlikte okulun inşa alanına gitti ve o anlkarı sosyal medyadan "Gebze’nin köklü ailelerinden Başaran ailesinin Gebze Adem Yavuz mahallemize yaptıracakları 24 derslikli ortaokulumuzun yapımına başlandı. Ailemize eğitim ailesi olarak minnettarız…." ifadeleri ile paylaştı..
Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.