BAKAN KURUM START İÇİN KOCAELİ'DE

Güncel 02.05.2023 - 16:34, Güncelleme: 02.05.2023 - 16:34
 

BAKAN KURUM START İÇİN KOCAELİ'DE

KOCAELİ HABERİ
Körfezi temizleyecek projenin startı, Bakan Kurum’un katılımıyla verildi. Proje ile sadece İzmit Körfezi değil Marmara Denizi de temizlenecek İzmit Körfezi’ni dev bir akvaryum haline getirecek olan projenin startı verildi. İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamuru Temizlenmesi, Susuzlaştırılması ve Bertarafı projesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla başladı. Törende konuşan Bakan Kurum, “Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde temizlik çalışması yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız” dedi. İnterteks Alanı’nda düzenlenen Marmara Yeniden Büyük Körfez Projesine katılım ve vatandaşlar da katılım sağladı. Kocaelilinin katıldığı programda Bakan Kurum ve Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhur İttifakının il başkanları ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.
KOCAELİ HABERİ

Körfezi temizleyecek projenin startı, Bakan Kurum’un katılımıyla verildi. Proje ile sadece İzmit Körfezi değil Marmara Denizi de temizlenecek

İzmit Körfezi’ni dev bir akvaryum haline getirecek olan projenin startı verildi. İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamuru Temizlenmesi, Susuzlaştırılması ve Bertarafı projesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla başladı. Törende konuşan Bakan Kurum, “Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde temizlik çalışması yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız” dedi.

İnterteks Alanı’nda düzenlenen Marmara Yeniden Büyük Körfez Projesine katılım ve vatandaşlar da katılım sağladı. Kocaelilinin katıldığı programda Bakan Kurum ve Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhur İttifakının il başkanları ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.