BAKAN KOCA: ''SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER''

Sağlık 28.08.2022 - 14:44, Güncelleme: 28.08.2022 - 14:44
 

BAKAN KOCA: ''SAYILI GÜN ÇABUK GEÇER''

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer" dedi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının bu ay bitmeden ne kadar teşvik alacağını göreceklerini bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının bu ay bitmeden ne kadar teşvik alacağını göreceklerini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.