BAKAN KOCA ONLARA MÜJDEYİ VERDİ

Sağlık 24.08.2022 - 22:54, Güncelleme: 24.08.2022 - 22:54
 

BAKAN KOCA ONLARA MÜJDEYİ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarıyla ilgili yeni paylaşım geldi. Bakan Koca, "Gözümüz aydın demeye az kaldı" ifadelerini kullandı Sağlık çalışanlarıyla ilgili birbiri ardına haberler veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir paylaşım daha geldi. Bakan Koca sosyal medya Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Değerli aile hekimleri ve ASM çalışanları, Gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz.
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarıyla ilgili yeni paylaşım geldi. Bakan Koca, "Gözümüz aydın demeye az kaldı" ifadelerini kullandı

Sağlık çalışanlarıyla ilgili birbiri ardına haberler veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir paylaşım daha geldi.

Bakan Koca sosyal medya Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Değerli aile hekimleri ve ASM çalışanları, Gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.