AZRA ŞEKERCİOĞLU KOCAELİ'Yİ YİNE GURURLANDIRDI

Eğitim-Kültür-Sanat 31.07.2023 - 11:22, Güncelleme: 31.07.2023 - 11:32
 

AZRA ŞEKERCİOĞLU KOCAELİ'Yİ YİNE GURURLANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
Azra Şekercioğlu ululslararası bilim yarışmalarda, İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda temsil etti ve Kazakistan'da kazandığı Bronz Madalyanın ardından bu kez de İsviçreden gümüş madalya kazanarak  döndü.  TÜBİTAK BİDEB tarafından “2202 Bilim Olimpiyatları” programı kapsamında yetiştirilen genç bilim insanları; Kocaeli Özel Enka Mesleki ve Teknik Okulu Öğrencilerinden Azra Şekercioğlu ve Kadir Kaan Erbaş,  Kazakistan’ın başkenti Astana’da  30 Nisan - 6 Mayıs 2023 tarihleri arasında bu yıl 57’ncisi düzenlenen Mendeleev Kimya Olimpiyatlarına katıldılar.  21 ülkeden 116 öğrencinin katılım sağladığı olimpiyatlarda başarı sağlayan öğrencilerimiz, yurda Bronz Madalya ile döndüler.  55. ULUSLARARASI KİMYA OLİMPİYATI’NDA BÜYÜK BAŞARI   TÜBİTAK BİDEB bünyesinde yürütülen 2202 Bilim Olimpiyatları programı kapsamında düzenlenen 55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı (IChO 2023); 89 ülkeden 348 öğrencinin katılımıyla 16-25 Temmuz 2023 tarihlerinde İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştirildi. 55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı’nda Özel ENKA Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Azra Şekercioğlu Gümüş Madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı. Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladığı mesajda "55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı’nda ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimizi  Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak tebrik ediyoruz; öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Azra Şekercioğlu ululslararası bilim yarışmalarda, İlimizi ve ülkemizi uluslararası alanda temsil etti ve Kazakistan'da kazandığı Bronz Madalyanın ardından bu kez de İsviçreden gümüş madalya kazanarak  döndü. 

TÜBİTAK BİDEB tarafından “2202 Bilim Olimpiyatları” programı kapsamında yetiştirilen genç bilim insanları; Kocaeli Özel Enka Mesleki ve Teknik Okulu Öğrencilerinden Azra Şekercioğlu ve Kadir Kaan Erbaş,  Kazakistan’ın başkenti Astana’da  30 Nisan - 6 Mayıs 2023 tarihleri arasında bu yıl 57’ncisi düzenlenen Mendeleev Kimya Olimpiyatlarına katıldılar.  21 ülkeden 116 öğrencinin katılım sağladığı olimpiyatlarda başarı sağlayan öğrencilerimiz, yurda Bronz Madalya ile döndüler. 

55. ULUSLARARASI KİMYA OLİMPİYATI’NDA BÜYÜK BAŞARI

  TÜBİTAK BİDEB bünyesinde yürütülen 2202 Bilim Olimpiyatları programı kapsamında düzenlenen 55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı (IChO 2023); 89 ülkeden 348 öğrencinin katılımıyla 16-25 Temmuz 2023 tarihlerinde İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleştirildi. 55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı’nda Özel ENKA Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Azra Şekercioğlu Gümüş Madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladığı mesajda "55. Uluslararası Kimya Olimpiyatı’nda ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencimizi  Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak tebrik ediyoruz; öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.